Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS...ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

"Ετσι εξηγηται μαλλον η προπαγανδα κατα του internet που γινεται τον τελευταιο καιρο απο τα διαφορα ΜΜΕ και τις φυλλαδες οι οποιες παρουσιαζουν τον κυβερνοχωρο ως τοπο ακολασιας και οργιο.Συμφωνα λοιπον με Κυριακατικο εντυπο,ο Νικος Δενδιας που ειναι υπουργος Δικαιοσυνης,θα προσπαθησει να...περασει στο αμεσο μελλον,νομοθετικη ρυθμιση η οποιαθα υποχρεωνει ολους τους bloggers να γραφουν επωνυμα...Και πως θα το κανεις αυτο ρε καραγκιοζη,αφου οι περισσοτεροι ειμαστε σε .com;;;Θα υποχρεωσεις την google και την wordpress να εναρμονιστουν με την Ελληνικη νομοθεσια που πιο πολυ παραπεμπει σε Ουγκαντα;;;Η Ελευθερια του λογου και της εκφρασης ειναι κατοχυρωμενα δικαιωματα ολων μας.Σε καθε προσπαθεια λογοκρισιας μας,θα μας βρισκετε μπροστα σας".

3,4 εκατ. ευρώ για την Buggati που βρέθηκε σε γκαράζ

3,4 εκατ. ευρώ για την Buggati που βρέθηκε σε γκαράζ. Το αυτοκίνητο άνηκε σ’ έναν γιατρό από το Νιουκάστλ της Βρετανίας. Μετά τον θάνατό του το 2007, οι συγγενείς του το ανακάλυψαν στο γκαράζ του σπιτιού του, όπου είχε μείνει ακίνητο από το 1960. Το συγκεκριμένο μοντέλο 57S αποτελεί διακαή πόθο των συλλεκτών, καθώς η εταιρεία είχε κατασκευάσει μόλις 17 τέτοια αυτοκίνητα.

H δημοσκόπηση του Press-gr...


σε ένα γράφημα που ετοίμασε το dentnews.net

Ανασύνταξη και συντονισμός δυνάμεων

Την σύγκληση πανελλαδικής σύσκεψης στον Παλαμά, το ερχόμενο Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου αποφάσισαν, σε συνάντησή τους στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, οι εκπρόσωποι των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων (ΕΟΑΣ) Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας και η Επιτροπή Αγώνα του μπλόκου της Νίκαιας.Στη σαββατιάτικη σύσκεψη έγινε αξιολόγηση τής μέχρι τώρα πορείας των αγροτικών κινητοποιήσεων και επισημάνθηκε η ανάγκη να υπάρξει συνέχεια και προοπτική.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους μετά τη λήξη της σύσκεψης οι αγροτοσυνδικαλιστές υπογραμμίζουν τα εξής:«Ο αγώνας που έκαναν οι μικρομεσαίοι αγρότες από τον Οκτώβρη του 2008 κορυφώθηκε με επιτυχία στο μπλόκο της Νίκαιας. Η επιτυχία στηρίχθηκε στην ενότητα και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν μέχρι τέλους να διεκδικούν τα αιτήματα του ψηφίσματος που έδιναν λύσεις στο σήμερα και στο αύριο των μικρομεσαίων αγροτών. Τα αιτήματα του μπλόκου της Νίκαιας και το ψήφισμα ανέδειξαν και αντιπάλεψαν τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα, την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων. Ανέδειξαν και αντιπάλεψαν τις τελευταίες αποφάσεις του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. όπως και για τον καπνό, τα σιτηρά, το βαμβάκι, την αφαίρεση επιδοτήσεων από τους φτωχούς αγρότες και την δυνατότητα αφαίρεσης 10% επιπλέον από την ενιαία ενίσχυση (επιδότηση) για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, θεομηνιών και οικονομικών κρίσεων στην αγροτική οικονομία, δηλαδή να παίρνουν τα χρήματα από τη μια τσέπη του αγρότη και να τα βάζουν στην άλλη τσέπη.
Το μπλόκο της Νίκαιας έδειξε τις δύο γραμμές στον αγώνα: τη γραμμή της υποταγής, της συναίνεσης και της συγκάλυψης των αιτιών που δημιουργούν τα προβλήματα που εκφράζεται από ΠΑΣΕΓΕΣ –ΓΕΣΑΣΕ-ΣΥΔΑΣΕ και τα μπλόκα που στήθηκαν για να υπονομεύσουν τον αγώνα στηριζόμενα σε Επιτροπές που την κρίσιμη στιγμή του αγώνα δήλωναν ικανοποιημένοι μετά τις συναντήσεις με τον υπουργό Γεωργίας και τα διέλυαν, ακριβώς γιατί τα αιτήματα και το πλαίσιο ήταν τέτοια που δεν έθιγαν τα αίτια των προβλημάτων και δεν έδιναν την προοπτική στο αύριο των μικρομεσαίων αγροτών.
Το μπλόκο της Νίκαιας στηρίχθηκε στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα (αγροτικούς συλλόγους - ομοσπονδίες ) και την Επιτροπή Αγώνα που έδινε και δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι στον αγώνα με γραμμή σύγκρουσης και διεκδίκησης που είχε αποτυπωθεί στο ψήφισμα.Οι Ομοσπονδίες και η Επιτροπή Αγώνα βγάζοντας εμπειρία θεωρούν απαραίτητο για την συνέχιση του αγώνα την ανασύνταξη του αγροτικού κινήματος με την ενεργοποίηση αγροτικών συλλόγων και επιτροπών αγώνα σε όλη την Ελλάδα και την ενίσχυση του αγωνιστικού πόλου στο αγροτικό κίνημα καλούν πανελλαδική σύσκεψη το Σάββατο 14/2/2009 και ώρα 12 μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον Παλαμά Καρδίτσας.
Στη σύσκεψη καλούνται να πάρουν μέρος Ομοσπονδίες, Αγροτικοί Σύλλογοι, Επιτροπές Αγώνα, επιτροπές μπλόκων απλοί αγρότες, να συζητήσουμε και να εξειδικεύσουμε παραπέρα το ψήφισμα του μπλόκου Νίκαιας τον συντονισμό του αγώνα και να αναδείξουμε την δύναμη της οργάνωσης των αγροτών και την χρησιμότητα του συντονισμού στη γραμμή της σύγκρουσης μα και τα αίτια που ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους αγρότες.»

8.2.1981 // Θυρα 7 // Αδερφια Ζειτε..



Α.ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

2-0



Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της Κέρκυρας στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι νησιώτες γνώρισαν την ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές και έχασαν έδαφος στη μάχη για την άνοδο.

ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η "ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

http://parapolitiki.blogspot.com

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

0 - 2




Με σκόρερ τους Γκαλέτι και Μπελούτσι ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Πανθρακικού (2-0) και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας του στην κορυφή.

EUROPEAN PARLIAMENT ELECTIONS 2009 - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009




ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


SAKIS & ILIAS MEET OBAMA (ΚRA)