Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Είμαι λεύτερος ...

 
 
 
 

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πρωτιά Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων, σφαγή για τη 2η θέση


Πρώτος σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον δήμο της Αθήνας, για λογαριασμό του TheToc.gr, έρχεται ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης με το Νικήτα Κακλαμάνη να τον ακολουθεί αλλά σε απόσταση 6 μονάδων.

* FB: Μπερδεύοντας τη βούρτσα με τη λούτσα *

Ιδού οι φωτογραφίες που χαρακτηρίστηκαν ως πορνογραφικό υλικό και έφαγαν report από αίλοιναις χρήστες του facebook, το οποίο και έσπευσε να τους κάνει τη χάρη και να κατεβάσει την σελίδα Wonder Jlaw 2.
Τι να κάνουμε, με τέτοιες ασάφειες στους όρους χρήσης του fb, λογικό είναι ο κάθε κακόβουλος φασίστας να τις εκμεταλλεύεται για να πλήξει την ελευθερία του λόγου που τόσο ενοχλεί και εμποδίζει την άνευ λογικής και επιχειρημάτων ιδεολογία του που προσπαθεί να προωθήσει με κάθε αθέμιτο μέσο.
NO HOPE! 

Ανεξάρτητοι ολοι οι εξαρτημένοι !

Έχετε ακούσει ποτέ ταβέρνα να διαφημίζει; Έλατε να φάτε κατεψυγμένα κρέατα Πολωνίας; Έχετε ακούσει ποτέ μπακάλη να καυχιέται που η φέτα του είναι από γάλα σκόνη; Μανάβη να φωνάζει; έλα να πάρεις ντομάτα με ορμόνη, που όλους, άντρες και γυναίκες τους κάνει να φοράνε σουτιέν; 

Έτσι και οι υποψήφιοι δήμαρχοι όλοι γράφουν ανεξάρτητοι . 

Εξαρτημένος μια ζωή από το κόμμα που τον έβαλε σπρώχνοντας σε αυτή τη θέση του υποψήφιου κανένας δεν το λέει.. Κάτι υποχρεώσεις που έχει σε κάτι μεγαλοεργολάβους που του δώνανε και τα λεφτά για την προεκλογική εκστρατεία, μπα τίποτε, καμία νύξη!

Δεν έχεις σύντροφο του Αγίου Βαλεντίνου; Πάρε μαξιλάρι…


Νιώθεις μόνος την 14η Φεβρουαρίου;...

Μήπως έχεις ανασφάλεια ότι δεν φιλάς σωστά επειδή έχεις να κάνεις καιρό σχέση;

Μια καλλιτέχνης, η Emily Grace King, από την Florida βρήκε τη λύση.

Κατασκεύασε λοιπόν μαξιλάρια τα οποία έχουν πάνω τους σχηματισμένο ένα ανάγλυφο πρόσωπο προκειμένου να νιώσουν κάποιοι συντροφιά την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και για να εξασκηθούν οι… σκουριασμένοι.

Άντε να δούμε τι άλλο θα φτιάξουν…

Η Ειρήνη Βενέτη … σε sexy φωτογράφηση για του Αγ. Βαλεντίνου !


mini-eirini_veneti_okokoras_3

Η Ειρήνη Βενέτη … σε sexy φωτογράφηση για του Αγ. Βαλεντίνου !...