Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

O Ελληνας που έχει τρελάνει τους Γερμανούς‏...

Eνώ έπεφτε χθες τη νύχτα το ντόμινο
οι Γερμανοί διασκέδαζαν ελληνικά...

GRECKOE - "TYPISCH GRIECHISCH" - GREEK SUBS HD from Ich on Vimeo.

Και ενώ η Μέρκελ, ο Κορμπατσόφ, ο Βαλέσα (από κοντά κι΄ο δικός μας πρωθυπουργός) πανηγύριζαν την επέτειο της πτώσης του Τείχους, η γερμανική νεολαία διασκέδαζε με τα βιντεοκλιπς του Κώστα Τζίκα του υπ΄αριθμόν 1 ράπερ της χώρας. Το press-gr σας προσφέρει το τοπ τραγούδι του Greckoe παοκτζή Κωστίκα (που έχει ξετρελάνει τη γερμανόφωνη νεολαία) με μετάφραση στα ελληνικά. Απολαύστε το...
http://press-gr.blogspot.com/

10 λόγοι για συχνό σεξ!

Το σεξ κάνει καλό στην υγεία της γυναίκας με πολλούς και διάφορους τρόπους:
* Την κάνει πιο ευχαριστημένη: Άνθρωποι με σεξουαλικά ενεργή ζωή είναι πιο χαρούμενοι και απολαμβάνουν σε μεγαλύτερο βαθμό τη ζωή, επειδή το σεξ ενισχύει την έκκριση ενδορφινών, ουσιών που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και διευκολύνουν τον ξεκούραστο ύπνο.
* Ενισχύει το ανοσοποιητικό της σύστημα: Διαπιστώθηκε ότι γυναίκες που είχαν ερωτικές επαφές εμφάνισαν κατά 1/3 υψηλότερα επίπεδα IgA του αντισώματος. Οι συχνοί οργασμοί ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού περίπου κατά 20%.
* Ενισχύει την παραγωγή οιστρογόνων: Τα οιστρογόνα διατηρούν υγιές το καρδιακό σύστημα, χαμηλή την κακή (HDL) χοληστερίνη, υψηλή την καλή (LDL) χοληστερίνη, αυξάνουν την πυκνότητα των οστών και προσφέρουν πιο νεανική επιδερμίδα.
* Ρυθμίζει την παραγωγή ορμονών: Οι γυναίκες με σεξουαλική επαφή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα έχουν πιο συνεπείς κύκλους απ' όσες κάνουν σεξ σπανιότερα ή και καθόλου.
* Τονώνει τους μυς της λεκάνης: Οι συγκεκριμένοι μύες παίζουν σημαντικό ρόλο στη σωστή στάση του σώματος, κάνουν την κοιλιά να φαίνεται επίπεδη και ενισχύουν το κάτω μέρος της πλάτης.
* Απαλλάσσει από πονοκεφάλους: Από τις 52 γυναίκες που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα και υπέφεραν όλες από πονοκεφάλους, παρατηρήθηκε ότι κάνοντας σεξ, 16 είδαν τους πόνους να μειώνονται σε μεγάλο βαθμό, ενώ 8 θεραπεύτηκαν ολοκληρωτικά.
* Καίει θερμίδες: Παίζοντας τένις θα χάσετε 4 θερμίδες το λεπτό. Με το σεξ καίτε 4,2 το λεπτό.
* Αυξάνει την αντοχή στον πόνο: Οι συχνοί οργασμοί μειώνουν δραστικά τους πόνους της περιόδου, που κυρίως οφείλονται στο γεγονός ότι το ενδομήτριο μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητο στην ουσία προσταγλαδίνη.
* Δυναμώνει την καρδιά: Κατά τη διάρκεια του σεξ οι χτύποι της καρδιάς υπερβαίνουν τους 130.
* Μειώνει το στρες: Σχετική μελέτη του Institute for Advanced Study of Human Sexuality απέδειξε ότι η ικανοποιητική ερωτική ζωή μειώνει το στρες και, κατά συνέπεια, τα νεύρα και την επιθετικότητα.
http://tv-greek-sansimera.blogspot.com

Σκοτώθηκε ο Robert Enke

Τον πρόωρο χαμό του Ρόμπερτ Ένκε πενθεί το γερμανικό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο. Ο Γερμανός τερματοφύλακας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο του εκλιπόντος συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο τρένο στην κωμόπολη Νόισταντ. Υπάρχουν πάντως δημοσιεύματα στη Γερμανία που αποδίδουν το θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή σε αυτοκτονία, επικαλούμενα μάλιστα σχετικές μαρτυρίες. Στη δυσάρεστη θέση να αναγγείλει το τραγικό νέο βρέθηκε ο πρόεδρος του Ανόβερου, Μάρτιν Κιντ, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου. Ο Ρόμπερτ Ένκε ήταν από τους πλέον ταλαντούχους Γερμανούς τερματοφύλακες της τελευταίας 10ετίας. Το ότι άλλωστε πως αγωνίστηκε για μία τριετία (1999-2002) στην πορτογαλική Μπενφίκα και ακολούθως (το καλοκαίρι του 2002) πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα (έπαιξε ελάχιστα) αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων του. Η καριέρα του άρχισε βέβαια από την "μικρή" Καρλ Τσάις Ιένα, ενώ έφτιαξε το όνομά του στην Γκλάντμπαχ, στην οποία ανήκε από το 1996 ως το 1999. Επιστρέφοντας στο γερμανικό πρωτάθλημα, το καλοκαίρι του 2004, υπέγραψε στο Ανόβερο, κερδίζοντας άμεσα τη θέση του βασικού. Σε πέντε αγωνιστικές περιόδους μέτρησε 164 συμμετοχές, ενώ κλήθηκε στην εθνική Γερμανίας (8 διεθνείς συμμετοχές). Από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το γερμανικό ποδόσφαιρο, θεωρείτο από τους πλέον άτυχους παίκτες της Μπουντεσλίγκα. Πριν από τρία χρόνια έχασε τη 2 ετών μοναχοκόρη του Λάρα (καρδιακό πρόβλημα), ενώ ο ίδιος αντιμετώπισε προσφάτως ένα πρόβλημα υγείας (ασθένεια του αίματος). Αν και τελευταία είχε επανέλθει, είχε επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά.
http://www.contra.gr

Marianne Faithfull: "Τώρα είμαι εργασιομανής και υπάρχει πάντα το σεξ"


Εχει σπουδαίο παρελθόν, αλλά και ένα δημιουργικό υγιές μέλλον. Οταν ανακάλυψαν τη φωνή της Μαριάν Φέιθφουλ στα 17 της, εκείνη βρισκόταν σε ένα πάρτι δίπλα στους Μπιτλς και τους Ρόλινγκ Στόουνς, οι οποίοι και θα έγραφαν το πρώτο της τραγούδι - σύντομα θα γινόταν η φιλενάδα του Μικ Τζάγκερ. Εκείνο το τραγούδι ήταν το «Αs Tears Go Βy», για μια γυναίκα που κοιτάζει νοσταλγικά πίσω στο παρελθόν της. Τώρα, στα 62 της, η Φέιθφουλ το τραγουδάει πια με συγκίνηση. Αλλά δεν είναι μία από τις γυναίκες που «κάθονται και κοιτάζουν» τη ζωή που περνάει. «Θέλω να βρίσκομαι μέσα σε κάθε στιγμή που γίνεται παρελθόν» λέει η Φέιθφουλ. «Θέλω να γράψω ένα καινούργιο σενάριο για τον εαυτό μου» συνεχίζει, αφού ανέκτησε ξανά τις δυνάμεις της, μετά τον καρκίνο στο στήθος που της διέγνωσαν το 2006. Το πιο πρόσφατο «σενάριό» της είναι ο καινούργιος της δίσκος, «Εasy Come, Easy Go» όπου ερμηνεύει αγαπημένα της κομμάτια -από τον Ντιούκ Ελινγκτον ως την Ντόλι Πάρτον- παρέα με νεαρούς μουσικούς, όπως η Κατ Πάουερ, και τα παιδιά των φίλων της, Ρούφους Γουέινραϊτ και Σον Λένον. Είναι μια μείξη τζαζ, φολκ, ροκ, μπλουζ και κάντρι, γιατί «κανείς δεν ακούει ένα μόνο είδος μουσικής. Ούτε κι εγώ». Αν και είναι περήφανη για τον ρόλο που έπαιξε ως μούσα των Ρόλινγκ Στόουνς, σήμερα έχουν απομείνει ελάχιστα στη ζωή της από το στυλ σεξ, ντραγκς και ροκ εν ρολ. «Είμαι πολύ επαγγελματίας» λέει η Μάριαν Φέιθφουλ. «Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω... Πιστεύω ότι αυτός είναι ένα από τους λόγους που όλα είναι τόσο όμορφα στη ζωή. Τώρα είμαι εργασιομανής. Και υπάρχει πάντα το σεξ».
ethnos.gr

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!

Είκοσι χρόνια στο δολοφόνο του Σεργιανόπουλου

Σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Γεωργιανός Ντέιβιντ Μουρτζικνέλι, που είχε ομολογήσει ότι σκότωσε το Νίκο Σεργιανόπουλο στις 3 Ιουνίου του 2008. Το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για παράνομη οπλοχρησία, παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ μετέτρεψε την κατηγορία της ληστείας, που αντιμετώπιζε, σε κλοπή. Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Την εκτίμηση ότι έπρεπε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό είχαν τρεις ένορκοι και μία δικαστής, η οποία έκρινε ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να καταδικαστεί για την πράξη της ανθρωποκτονίας σε κάθειρξη 12 ετών. Η εισαγγελέας της Έδρας, Ιφιγένεια Γάκη, είχε ζητήσει να επιβληθεί στον κατηγορούμενο 20ετής κάθειρξη και φυλάκιση 19 μηνών. Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής δήλωσαν ότι θα ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση.
ΤΑ ΝΕΑ

Ανέστειλαν την απεργία οι λιμενεργάτες

Τα συνδικαλιστικά όργανα των λιμενεργατών αποφάσισαν ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση να αναστείλουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις. Προηγήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε παράνομη και καταχρηστική την απεργία τους. Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το νέο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη. Έτσι, αργά χθες βράδυ τα διοικητικά συμβούλια της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ αποφάσισαν την αναστολή της απεργίας προκειμένου να εξετάσουν τη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι 1.500 λιμενεργάτες επιστρέφουν σήμερα κανονικά στις εργασίες τους στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά.