Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα βίντεο που θα δείξουμε με Τζόρβα και Σισέ! (vid)

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/02/16/000325.jpg?w=400&f=bicubic 



Τα βίντεο που έχουν τραβήξει δικές του κάμερες θα δείξει ο Ολυμπιακός σήμερα στα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής κατά την απολογία του. Οι συγκεκριμένες κάμερες, είχαν τοποθετηθεί από τον Ολυμπιακό για να παρακολουθούν ειδικά, η μία τον Τζόρβα και η άλλη τον Σισέ.
Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, το υλικό του βίντεο που αφορά τον Τζόρβα δεν είναι μόνο αθωωτικό για τον Ολυμπιακό, αλλά και εξαιρετικά επιβαρυντικό για τον διεθνή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού!
Οι λεπτομέρειες που εμφανίζονται στο βίντεο, είναι οι εξής: Πίσω από το τέρμα του Τζόρβα, βρισκόταν ένας εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο κ. Μανουσάκης, που είναι και ο υπεύθυνος διανομής εισιτηρίων. Η εντολή στον κ. Μανουσάκη, ήταν να προστατέψει, αν παρίστατο ανάγκη, τον Τζόρβα σε ο,τιδήποτε εκδηλωνόταν εναντίον του.
Μόλις ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα και δεδομένου ότι απειλείτο η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ο Μανουσάκης λέει στον Τζόρβα: «Πάμε γρήγορα να φύγουμε». Όχι, απαντάει ο Τζόρβας και προχωράει με σιγανό βήμα προς τη σέντρα.
Λίγο αργότερα, και ενώ οι οπαδοί έχουν ήδη μπει στον αγωνιστικό χώρο, ο Μανουσάκης ξαναλέει στον Τζόρβα ότι πρέπει να κινηθεί λίγο πιο γρήγορα προς τη φυσούνα για να μην προλάβουν οι οπαδοί και έρθουν σε επαφή μαζί του. Και πάλι όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Ο Τζόρβας συνέχισε να περπατάει νωχελικά και ενώ οι οπαδοί πέρναγαν από δίπλα του χωρίς ΚΑΝΕΙΣ τους να τον ακουμπήσει.
Όταν ο Τζόρβας φτάνει μπροστά στη φυσούνα, και χωρίς να έχει προκληθεί από κανέναν, τραβάει δύο μπουκέτα σε όποιον είχε την ατυχία να βρίσκεται μπροστά του και μπαίνει στη φυσούνα.Όλα τα παραπάνω, φαίνονται καθαρά (πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) στο ένα από τα δύο βίντεο τα οποία θα προβληθούν σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή.
Το άλλο βίντεο με τον Γάλλο
Το δεύτερο βίντεο, που αφορά τον Σισέ, δεν περιέχει επίσης κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται καθαρά ότι ουδείς χτυπάει τον παίκτη. Ακόμη, φαίνεται η προσπάθεια του υπευθύνου «τσιφ σεκιούριτυ» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τον προφυλάξει, τραβώντας τον προς τα πίσω, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μη αποκαλύπτοντας τα πραγματικά στοιχεία του συγκεκριμένου συνεργάτη της.
Το katimagiko.gr αποκαλύπτει σήμερα το ονοματεπώνυμο του συγκεκριμένου συνεργάτη ασφαλείας του Παναθηναϊκού, το πρόσωπο του οποίου δέσποζε σε όλες τις πρωτοσέλιδες φωτογραφίες προς «απόδειξη» ότι επρόκειτο δήθεν περί οπαδού του Ολυμπιακού πού «βιαιοπραγούσε» επί του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Πρόκειται για τον κ. Κυριάκο Κρητικόπουλο, ο οποίος είναι βοηθός του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Θεόδωρου Γεωργόπουλου.
Ο κ. Κρητικόπουλος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο κάτω από τις εξής συνθήκες: Στην διάσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε το πρωί του Σαββάτου, για το ντέρμπι, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει να βρίσκεται ο κ. Κρητικόπουλος ΜΕΣΑ στα αποδυτήρια της ομάδας, πίσω από την πόρτα. Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό, τόσο από την αστυνομία, όσο και από τον Ολυμπιακό.
Πράγματι, ο κ. Κρητικόπουλος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αλλά λίγα λεπτά πριν από τη λήξη, ζήτησε από τους ανθρώπους του Καραϊσκάκη να πάει στην άκρη της φυσούνας, προκειμένου να «υποδεχτεί» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.
Εκεί ακριβώς βρισκόταν και όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ διαμαρτυρόμενοι στον Καλόπουλο, έτρεχαν προς τη φυσούνα διαπληκτιζόμενοι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο κ. Κρητικόπουλος, πάντα στα όρια των καθηκόντων του, θεώρησε σωστό να σπεύσει να προστατέψει τον Σισέ, ο οποίος, πάνω στον πανικό του, προφανώς δεν τον αναγνώρισε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο πράσινος «τσιφ σεκιούριτυ» να τον τραβήξει προς τα πίσω από τον ώμο, για να μην μπλεχτεί με τους οπαδούς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις κλοτσιές που μοίραζε ο Καντέ μέσα στη φυσούνα, τραυματίστηκε στο γόνατο και ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου κ. Βαγγέλης Μπαλόκας!
Ο κ. Μπαλόκας, υπέστη ολική ρήξη μηνίσκου και χειρουργήθηκε την Τρίτη το πρωι στο Ιατρικό Κέντρο από τον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Χρήστο Δάρρα.
• Ενήμερη για τον κίνδυνο δημιουργίας εκτρόπων κατά την σημερινή απολογία της, στο κτίριο της Σούπερ Λίγκας στο Χαλάνδρι, είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συγκέντρωση οπαδών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποδοκιμάσουν τους παράγοντες του Ολυμπιακού, που θα προσέλθουν για την απολογία. Είναι προφανές ότι έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και η διεύθυνση των γραφείων της διοργανώτριας για την λήψη, αν χρειαστεί, όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας.
katimagiko.gr

ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

thumb
topontiki.gr