Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΄ΔΩ, ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ !...

Η προτροπή απευθύνεται προς τους συντάκτες των 9 αιτημάτων, αυτοχριζόμενους αγροτοσυνδικαλιστές και αυταπατώμενους, πως εκπροσωπούν τον αγροτικό κόσμο της Ελλάδας.
Η γελοιότητα της σύμπλευσης του κομμουνιστή τραμπάκουλα της Καρδίτσας, με τις δεξιούρες των Σερρών και τα μαζώματα από κάποιους άλλους Νομούς της Β. Ελλάδας, αποτυπώνεται πλήρως, στο κείμενο που εμφανίζει τις διεκδικήσεις τους.
Μόνο τις διευθύνσεις των σπιτιών τους ή τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών τους, για την πληρωμή του μηνιάτικού τους, μαζί με τα extra bonus της τεμπελχανίας τους, δεν σημείωσαν οι ξεσαλωμένοι χαραμοφάηδες, αγροτοπατέρες.
Δεν θέλουν κατοχύρωση του αγροτικού επαγγέλματος, μιας κι όλοι τους , σχεδόν, έχουν κι άλλη δραστηριότητα κι άλλα εισοδήματα (!), ό, τι προμηθεύονται το θέλουν αφορολόγητο, όπως αφορολόγητους θέλουν και τους εαυτούς τους !
Θέλουν χάρισμα των χρεών τους, ακόμα κι αυτών των λίγων, που έμειναν και ρυθμίστηκαν, μετά την διευθέτηση του 2005, ως, τάχα, πανωτόκια.
Θέλουν να συνεχίσουν να δανείζονται …άτοκα και να είναι πλήρως ασφαλισμένοι, χωρίς, όμως, να πληρώνουν ασφάλιστρα !
Η χάρη τους απαιτεί την ανατροπή των κοινοτικών δεδομένων στην Ελλάδα για το διακρατικό εμπόριο, ενώ, μέρες πούναι, θεωρούν ρεαλιστικό το αίτημα για διπλασιασμό των αγροτικών συντάξεων, ταυτόχρονα με τη μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
Η περίπτωση της πεντάδας η οποία συνέταξε τις μαλακίες, που τιτλοφορούνται 9 αιτήματα της αγροτιάς, πάει γάντι με το τριώδιο, που οσονούπω αρχίζει και τις απόκριες που έρχονται !