Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode-Μάλλον θα γίνει άυριο...

Η εταιρία Didi Music ανακοίνωσε δια της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, ότι θα εκδώσει το μεσημέρι δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ενημερώνει τον κόσμο σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα, καθώς και για το αν η συναυλία θα ακυρωθεί οριστικά. Στην περίπτωση που η συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe ακυρωθεί, η διοργανώτρια εταιρία θα ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να αποζημιωθούν. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του συγκροτήματος:
«Λυπάμαι που λέω ότι το σόου ακυρώνεται. Ο Ντέιβ Γκάχαν είναι άρρωστος. Τον επισκέφθηκε γιατρός στα παρασκήνια και δυστυχώς η συμβουλή του ήταν ο Ντέιβ να μην παρουσιαστεί. Μάλιστα, είναι καθ’οδόν για το νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ντέιβ ήθελε πραγματικά πολύ να είναι καλά ώστε να παίξει και ζητά συγγνώμη που απογοήτευσε τους θαυμαστές του. Ελπίζουμε ότι ο Ντέιβ θα αναρρώσει έως αύριο και θα ορίσουμε νέα ημέρα για τη συναυλία. Αλλά αυτό θα το ξέρουμε μόνο αύριο - γι΄αυτό θα ακούσετε σε κάποια δημόσια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο και στο διαδίκτυο».
Η παραγωγή θα μείνει στημένη και η ελπίδα όλων είναι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να εμφανιστεί σήμερα 13/05/09 στο Terra Vibe Park.