Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Τα στηρίζει, όπως το σχοινι στηρίζει τον κρεμασμένο...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

Προσωπικες απόψεις μου ακολουθουν. Όταν πήγε στη Μόσχα ο Γ. Α. Παπανδρέου τον συμβούλεψαν οι μεγάλοι σκακιστες της παγκόσμιας πολιτικης, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ και ο πρωθυπουργος Πούτιν να πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και στην ΠΤ.
Αυτο κάνει ο Γ.Α.Π., πειθαρχει στη λήψη των γνωστων υπεραντιδραστικων νεοφιλελεύθερων μέτρων (πειθαρχει σ'αυτα τα μέτρα, τα στηρίζει, όπως το σχοινι στηρίζει τον κρεμασμένο και συμβάλλει στην μαζικη άνοδο του αντιευρωισμου και αντιΕΕισμου) για να μπορει πιο εύκολα και...

δικαιολογημένα να δηλώσει μη ικανοποιημένος απο την ΕΕ και να πάει στο ΔΝΤ και την ΠΤ και μετα επειδη τα προβλήματα δεν θα 'χουν λυθει να πάρει δάνεια και απο την Κίνα.
Είναι ο πιο επιστημονικος τρόπος να βγάλεις την Ελλάδα απο το ευρω, να διαλύσεις το ευρω και τη ΕΕ,χωρις να σε πάρουν χαμπάρι. Και βέβαια όλα αυτα τα συσκέφτηκε καλα στη Μόσχα. Δεν τα λέω όλ'αυτα επικριτικα, αλλα με συμφωνία και θαυμασμο.
Θα μου πει κάποιος γιατι τα μαρτυρας όλ' αυτα και συμβάλλεις στην αφύπνιση των κουτόφραγκων και των αμερικανακιων. Μα, για να ανεβάσω το ηθικο και να επουλώσω τις πληγες απο τα μέτρα.
Οι μεν ρίζες της διάλυσης του ευρω και της ΕΕ πικραι,οι δε καρποι γλυκεις...
press-gr