Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Οικονομικο-θεωρίες του μπλα μπλα...

Ειπε ο κ. Πρωθυπουργος: Όπως ελεγε και ο αειμνηστος Α. Παπανδρεου, "εαν δεν αφανισουμε το δημοσιο χρεος θα αφανιστουμε εμεις"!
Και προσθεσε: "Κινδυνευει η εθνικη μας κυριαρχια, αν δεν δαμασουμε το χρεος"
Ο πρωην συμφοιτητης και συγκατοικος του, ο κ. Σαμαρας, σχολιαζοντας τις δηλωσεις του Πρωθυπουργου ειπε: "Αστειοτητες τα περι κινδυνου της εθνικης μας κυριαρχιας, απλα τα ειπε αυτα ο Πρωθυπουργος για να αποποιηθει τις ευθυνες του για τις ανεφαρμοστες προεκλογικες του υποσχεσεις".
Εχουμε και λεμε δηλαδη: Εδω και χρονια υπηρχε αυτο το χρεος και ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ της Βουλης δεν σταθηκε άξια να το πολεμησει, αλλα οσο μεγαλωνε το χρεος τοσο μεγαλωναν και μερικοι τραπεζικοι λογαριασμοι "υπευθυνων" οικονομολογων για αυτα τα χαλια !!
Τωρα βλεπουμε αυτα τα χαλια να γινονται "απειλες" για την κυριαρχια μας, ενω η αντιπολιτευση τα χαρακτηριζει αυτα αστειοτητες, δηλαδη μ@λακιες (στην γλωσσα του λαου)!
Απο την αλλη εχουμε ακραιες διαμαρτυριες και επωνυμων νεων και εφηβων, με βομβες και φωτιες. Νεων που δεν ειναι ψυχοπαθεις, ουτε ηλιθιοι, προ παντων αυτο.
Αλλά βλεπουν οτι τα λαμογια, γιατι περι αυτου προκειται, εχουν κανει μπαχαλο την πατριδα τους, με μια ανεργια πρωτοφανη, βλεπουν τα πτυχια τους να απαξιωνονται, βλεπουν να γεμιζουμε με λαθρομεταναστες που παραμεριζουν τυχον υπολειμματα δουλειας για τους αυτοχθονες "ιθαγενεις", βλεπουν συνταξιουχους με δυο και τρεις δουλειες των 3000, 5000 η 7000 ευρω το μηνα και σου λενε με το καψιμο της σημαιας (με το οποιο ειμαστε καθετα αντιθετοι): Δεν την θελουμε ρε μαγκες αυτη τη νομιμα αναρχουμενη χωρα, τουλαχιστον να ειστε ειλικρινεις και να βαλετε τη σωστη σημαια που της ταιριαζει!
....................
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Και το κεφαλι στην Ελλαδα παραβρωμισε.
Οσο δεν ψηφιζονται νομοι για την ΤΙΜΩΡΙΑ αυτων που θα ειναι υπευθυνοι σε λαθος χειρισμους, τιποτα δεν θα γινει.
Να ελεγχεται η περιουσια των δημοσιων προσωπων που αποκτηθηκε τα τελευταια π.χ. 12 χρονια και τυχον μεταβιβασεις- δωρεες κλπ., προς συγγενικα προσωπα.
Να υπαρξει ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσιας εικεινων που με τις πραξεις η παραλειψεις τους ΖΗΜΙΩΣΑΝ τους πολιτες και τον τοπο.
Να φυλακιζονται οι υπευθυνοι αμεσα.
Διαφορετικα οι κακοι θα γινονται χειροτεροι και οι καλοι πιο σπανιοι.
http://nataliaellas.blogspot.com/