Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Δήμος Μελιτειέων: Έληξε το 10o Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach handball

Έληξε το 10Ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach handball που διεξήχθη στον Ισσο Χλομού Δημου Μελιτειέων 13-14 Ιούνη. Κατά γενική ομολογία παραγόντων, θεατών και αθλητών, οι διοργανώσεις «meliticup” είναι μακράν οι καλύτερες και οι πλέον οργανωμένες διοργανώσεις! Όλες οι ομάδες, οι παράγοντες των αγώνων (κριτές- διαιτητές – παρατηρητές) συνεχάρησαν τον Δήμο Μελιτειέων και έδωσαν εκ νέου ραντεβού για την νέα αγωνιστική περίοδο!
Από την μεριά του ο Δήμαρχος Μελιτειέων κ. Λειβαδιώτης ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα στην όμορφη και φιλόξενη παραλία του Ισσου Χλομού, ευχαρίστησε τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες του Δήμου, τους εργαζόμενους στον Δήμο που υπερέβαλλαν εαυτόν έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις απατήσεις των διοργανώσεων και τέλος όλους τους επισκέπτες στην παραλία για την προτίμηση τους, υποσχόμενος ότι οι προσπάθειες για βελτίωση των υποδομών θα έχουν συνέχεια!
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής για την στήριξη τους και στο Πανευρωπαϊκό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και στον κο Ρίζο Γεώργιο, χορηγό του τουρνουά «meliticup 09» Τους απονεμήθηκε δε αναμνηστικό- συλλεκτικό μετάλλιο. Αναμνηστικό μετάλλιο απενεμήθη επίσης στους κους Παληκυρα Σπύρο και Πέρρο Νίκο- καθηγητές Φυσικής Αγωγής- για την όλη τους συνεισφορά στην οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων στον Ισσο, που περιπιπτόντως να αναφέρουμε οτι στις 26,27 και 28 Ιουνίου διεξάγεται το Πανελλήνιο τουρνουά «adidas beach Soccer League».
Επίσης ευχαρίστησε την σχολή χορού «Χοροκίνηση» της κας Οικονόμου Χριστίνας, αφού επί τρία συνεχόμενα χρόνια καλύπτει το καλλιτεχνικό μέρος των διοργανώσεων με τα όμορφα χορευτικά σχήματα! Τον κο Μιχαλά Όθωνα, με του οποίου την συνεισφορά - μέσω του διαδικτύου- στο αθλητικό γεγονός έχουν πρόσβαση εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος από όλον τον κόσμο (live Streaming), καθώς και τον κο Ρίγγα Σπύρο για την ηλεκτρονική του υποστήριξη.
Στο καθαρά αγωνιστικό τομέα:Καλύτεροι τερματοφύλακες ανεδείχθησαν οι Γαϊτάνου Κατερίνα (Νέμεσις) και Γουργούμης Κώστας (Café café Summer 04). MVP των αγώνων οι Πετρίδης (Café café Summer 04) και Συζίνου Ιωάννα (Ν. Ιωνία)
Η τελική κατάταξη
ΑΝΔΡΩΝ
1. CTS ATHENS POLITEIA
2. Café café SUMMER 04
3. ACROPOLIS BHB TEAM
4. GINIS ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
5. VAMOS 2005
6 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ CAFÉ BAR BELVEDERE
7 IONIKOS BOJO CLUB
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
2 ΝΕΜΕΣΙΣ