Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Αεροπορικά εισιτήρια από Ιταλία για Ρόδο 7 ( επτά ) Ευρώ για τον Ιούνιο!!!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΝΗΣΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ;;;


Ξεκινούν από σήμερα  νέες πτήσεις  της Αεροπορικής Εταιρείας Ryanair από την Πίζα της Ιταλίας προς τη Ρόδο και ακολουθεί στις 27 Μαίου, η σύνδεση της Ρόδου με το Μιλάνο σε εφαρμογή της τριετούς συμφωνίας που έχει συναφθεί με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Την έναρξη των πτήσεων για τη Ρόδο ανακοίνωσαν η κ Melisa Corigan διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας και η Giulia Gambacciani, Sales & Marketing Executive της Ryanair σε συνέντευξη τύπου .
Ενόψει της έναρξης των πτήσεων η εταιρεία, θα διαθέτει τα εισιτήρια προς Πίζα και Μιλάνο στην τιμή των επτά ευρώ το άτομο για τα ταξίδια που θα γίνουν τον Ιούνιο.
Οι κρατήσεις όμως πρέπει να γίνουν, μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Μαίου.
Για τα υπόλοιπα εισιτήρια το μέσο κόστος θα είναι περίπου 30 ευρώ !!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εταιρεία θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Πίζα προς τη Ρόδο .
Ισάριθμα θα είναι και τα δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Μιλάνο για τη Ρόδο. Ήδη έχουν κλείσει 169 θέσεις από Πίζα για Ρόδο και 170 για το δρομολόγιο από το Μιλάνο. Υπάρχουν όπως τονίστηκε σκέψεις για προσθήκη και άλλων πτήσεων.
Η Ryanair διαθέτει στόλο 240 σύγχρονων αεροσκαφών Βοινγκ 737 -800s. Σε αυτό το στόλο τα επόμενα χρόνια θα προστεθούν 48 ακόμη σύγχρονα αεροπλάνα.
Ειδικά για τη Ρόδο στόχος είναι να διακινηθούν 65.0000 επιβάτες με τα δύο δρομολόγια την εβδομάδα από και προς Πίζα και Μιλάνο που είναι και οι μεγαλύτερες βάσεις από αυτές που διαθέτει η εταιρεία.
rodosblog-xrisostomos 

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΝΗΣΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ;;;
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ !! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ (Easyjet & Ryanair) ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ Η' ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ LANDING FEES ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ. 
ΡΟΔΟ,ΚΩ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ Ryanair ΚΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ Easyjet!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ !