Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Γιώργο, θ αφήσεις τα σκουπίδια να σε απαξιώσουν;

-Γιώργο, θ αφήσεις τα σκουπίδια να σε απαξιώσουν, σαν τον Καραμανλή, τον ραφηνάτο; Αυτό είναι το υπαρξιακό ερώτημα στο οποίο καλείσαι ν απαντήσεις.

Αντιλαμβάνομαι οτι αυτή τη στιγμή είσαι ο στόχος μια "τεχνητής κρίσης" που στήνουν μεθοδικά συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας της παγκόσμιας πολιτικής σκακιέρας. Επιχειρούν να σε πλήξουν προσωπικά και ψυχολογικά με πολιορκητικό κριό τα αδηφάγα ΜΜΕ.
Εχουν τους λόγους τους. Προφανώς εσυ κάτι παραπάνω γνωρίζεις. Μπορεί και να τους ενόχλησε το γεγονός οτι τους σνόμπαρες το καλοκαίρι που σε κάλεσαν στη Σύνοδο της Λέσχης (των γεροβιτσιόζων) Μπίλντερμπεργκ στον "Αστέρα", αλλά εσυ προτίμησες το διπλανό "ΝOBU". Aυτό δεν σημαίνει οτι η οικονομία μας, δεν είναι μπουρδέλο. Η οτι απο την εποχή του Σημίτη, δεν παριστάναμε τους Αλχημιστές. Μόνο που η οργανωμένη και συστηματική πίεση που σου ασκείται υποκρύπτει πιο σκοτεινά συμφέρονται και επιδιώξεις. Σωστά αρνείσαι να φορτώσεις στους αδύναμους την καταιγίδα φόρων. Σωστά μιλάς για επενδύσεις που θέλουν βέβαια το χρόνο τους. Ωσπου να σου αποδώσουν αυτά οφείλεις να δώσεις το στίγμα σου με τρόπο Παπανδρεικό: Εννοώ οτι αφού αναρωτηθείς πόσα δις ευρώ πήγαν στις τσέπες των νταβατζήδων στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, να τους οδηγήσεις στη κρεμάλα-ενα προς ενα.
Το δεύτερο που πρέπει να κάνεις, είναι να ξεφορτωθείς τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους, και να ξετινάξεις Εφορίες, Πολεοδομίες, Δασαρχεία, Τελωνεία και διάφορες υπηρεσίες που είναι άνδρα διαφθοράς. Διώξε τώρα ολους τους άχρηστους δημοσίους υπαλλήλους. Το τρίτο που πρέπει να κάνεις, είναι να κλείσεις η να ξεφορτωθείς τα κρατικά μπουζουκοκάναλα που πληρώνουμε, ολοι εμείς τα κορόιδα. Κλείσε την ΕΤ3 και το Κανάλι της Βουλής. Κάνε αποκλειστικά ειδησεογραφική τη ΝΕΤ και Κανάλι της Οικολογίας κλπ, την ΕΤ1. Επίσης διώξε ολους τους αργόμισθους. Το τέταρτο που πρέπει να κάνεις, είναι να κόψεις την κρατική ρεκλάμα απο τους νταβατζήδες που σε απαξίωναν και συνεχίζουν να το κάνουν.
http://kourdistoportocali.com