Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Αποκλείει τον Ολυμπιακό Βόλου η UEFA

Στην απόφαση να προχωρήσει στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League κατέληξε η UEFA, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του… Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί πως τα στοιχεία βάσει των οποίων έχει τιμωρηθεί πρωτοδίκως σε υποβιβασμό η ομάδα της Μαγνησίας είναι επαρκή για να αποφασίσει την αποβολή της από τις διοργανώσεις της και δεν θα περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη και τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο που οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στον τρίτο προκριματικό γύρο. Μάλιστα η απόφαση της UEFA δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμη κι αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάνει δεκτή την έφεση ή ενδεχομένως δικαιωθεί ο σύλλογος στη συνέχεια από τα πολιτικά δικαστήρια.
Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου λέγεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ θα βρεθεί στη Νιόν για να απολογηθεί στον αρμόδιο της UEFA. Για το λόγο αυτό απορούν πώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία παίρνει μία τέτοια απόφαση προτού ακούσει την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου.
sport-fm.g