Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ! ! !

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ! ! !



ΔΕΙΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!


(Φωτογραφίες από: http://ne.pasok.gr/kerkyra/)
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ! !

ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ! ! !
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ...

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

τι να πουμε ρε πρασινοφρουρε.πηγαινε και στο σαιτ της νδ, να δεις το καθεστως της ρεμουλας του παρακρατους της 20ετιας πασοκ τι εκανε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε,τη Κυριακη στην εκδηλωση μπορουμε να δουμε αν ειναι ετοιμο.Και αν δεν ειναι ετοιμο τωρα,θα ειναι σε ενα μηνα.Τι εγινε?Εχει κανει περισσοτερα εργα,τα προηγουμενα χρονια το ΠΑΣΟΚ?Τιποτα δεν εχει γινει απο αυτους ολα αυτα τα χρονια.Μονο επι ΝΔ εγινε κατι στο νησι.

poulitaria είπε...

ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΡΑΓΜΑΤΟΣ,ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΠΡΑΣΣΙΝΟΥ,ΣΚΑΝΔΑΛΟ VODAFONE,ΖΑΧΟΠΟΥΛΕΙΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ VIDEO,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ,SIEMENS, ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ GOLDEN BOYS ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.

poulitaria είπε...

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ 2ο:ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ 1 ΜΗΝΑ.ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ.ΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ (ΕΚΤΟΣ ΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΙΔΑ) ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΑΧΕΙΜΑΡΗ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ 44% ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΟΙΣΤΗΜΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ η παράδοση του Νοσοκομείου είναι πράξη απαράδεκτη. Υποτιμά τη Νοημοσύνη μας.

Κανονικά η λογική της παράδοσης βασίζεται στη δοκιμαστική χρήση της μονάδας μέχρι να διαπιστωθούν κακοτεχνίες ώστε ο εργολάβος να πιεστεί και να τις επανορθώσει. Στη πράξη συνήθως ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 6 μηνών και ενός έτους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν έγινε και από όλη αυτή την ιστορία ωφελημένοι είναι οι πολιτικοί και ο εργολάβος και το μάρμαρο από τυχούσες κακοτεχνίες θα τις πληρώσει το ελληνικό δημόσιο δηλαδή εμείς!