Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μαρίνα Παππά: Δεν δίνω μεγάλη σημασία στο μέγεθος [Ακατάλληλες ΦΩΤΟ]

Μαρίνα Παππά: Δεν δίνω μεγάλη σημασία στο μέγεθος [Ακατάλληλες ΦΩΤΟ]«Δεν δίνω μεγάλη σημασία στο μέγεθος. Πιο σημαντική είναι η χημεία με τον άλλο. Μου έχει τύχει να κάνω χάλια σεξ με έναν κούκλο, ενώ με έναν άλλο που τον έφτυνα το σεξ ήταν τέλειο». Τα λόγια αυτά ανήκουν στο σημερινό… κακό κορίτσι, σε μία προσπάθεια να καταρρίψει(;) τον μύθο για το μέγεθος του ανδρικού μορίου.
Ο λόγος για την σούπερ σέξι Μαρίνα Παππά, η οποία ωστόσο δηλώνει φόρα παρτίδα ότι δεν θα έκανε με τίποτα… παρτούζα. Οσο για τον άνδρα με τον οποίον θα ήθελε να κάνει σεξ; «Ο Σάκης Ρουβάς. Εχω πολύ μεγάλο κόλλημα από μικρή. Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν με χαλάει…», ήταν τα λόγια της στο περιοδικό Maxim.

Και για να ξέρετε, η Μαρίνα δεν έχει κόλλημα με τους πολύ ωραίους άνδρες, αφήνοντας περιθώριο και στους… κοινούς θνητούς να την πλησιάσουν: «Δεν με νοιάζει να είναι δύο μέτρα και να έχει κοιλιακούς-φέτες. Δεν με ενδιαφέρει καν να είναι κούκλος. Αν μου αρέσουν ο τρόπος που θα πλησιάσει κι αυτά που έχει να μου πει, μάλλον θα με κερδίσει». Απολαύστε την…




tsantiri.gr