Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !


΄Εχοντας ζήσει ένα 48ωρο σκληρών διαπραγματεύσεων με τους ισχυρούς της Ε.Ε., κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε αντιμέτωπος με σωρεία πιέσεων, απαιτήσεων και εκβιασμών, ο Γ. Παπανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα, τρομερά φορτισμένος και αγανακτισμένος για την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί και βιώνει η χώρα μας.
Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν αρκέστηκε μόνο να τονίσει – για μια ακόμα φορά – τις τραγικές συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής της νεοδημοκρατίας, στην τελευταία πενταετία, προχώρησε παραπέρα και επεσήμανε, με κατηγορηματικότητα, τα παιχνίδια που παίχθηκαν και παίζονται σε βάρος της Ελλάδας, αλλά και τις ευθύνες των χωρών της ευρωζώνης, καθώς και των θεσμικών οργάνων της ΄Ενωσης, για τα όσα συμβαίνουν και υφίσταται η χώρα μας.
Στο ανθρώπινο, αλλά πολιτικό ξέσπασμά του, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τους ευρωπαίους εταίρους για ασυνεννοησία, και έλλειψη πολιτικής απέναντι στην κρίση, για ολιγωρίες και αναποφασιστικότητα μπροστά στις επιθέσεις των κερδοσκόπων, για απαράδεκτη στάση και αντιμετώπιση της Ελλάδας, ως πειραματόζωο !

Είναι φανερό, πως ό, τι έγινε στις Βρυξέλλες αυτές τις ημέρες, δεν ήταν το απολύτως θετικό, λόγω των χρόνιων επί μέρους συγκρούσεων, ανάμεσα στα ισχυρά κράτη – μέλη της Ε.Ε. Παρ΄ όλ΄ αυτά ο Γ. Παπανδρέου θεώρησε την εξέλιξη, που υπήρξε, όχι το τέλος, αλλά την αρχή της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την αλλαγή σελίδας, για το ξεπέρασμα των προβλημάτων και την επαναφορά της χώρας σε πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης.  

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ,ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΕΤΡΑΜΕΤΡΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟΚΙΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕΡΕΤΑΔΟΥΛΕΜΕΝΑΛΕΦΤΑ ΜΑΣ 14ΜΙΣΘΟ ΣΑΣΘΑΨΑΜΕ>