Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

Αφαιρέθηκε κομμάτι της Εθνικής μας κυριαρχίας. Θα πάρουμε πίσω τα κλεμμένα από τους κλέφτες;

Παράπονο δεν πρέπει να έχουμε από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μπορεί να έπεσε (;) έξω στις προεκλογικές του εκτιμήσεις για την κατάσταση της χώρας, της οποίας την διακυβέρνηση ανέλαβε, με το ανέκδοτο πλέον "λεφτά υπάρχουν".

Αλλά έγκαιρα μας προειδοποίησε ότι κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία. Και χθες το επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο: «Όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά, μας αφαιρέθηκε και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας» και μέμφθηκε την διαχείρηση από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων. Και όχι μόνο αυτές του Καραμανλή αλλά και των προηγούμενων.

Και η εθνική κυριαρχία παραδόθηκε χθες σε τριμερή ξένη επιτροπεία, ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ. Τα τρία κακά της μοίρας μας.

Και από χθες αποκαλύφθηκε η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Δείξανε οι "σωτήρες" μας από που πρέπει να διεκδικήσει η κυβέρνηση την σωτηρία της. Για να μπει σε ανάκαμψη η χώρα θα πρέπει να λιώσουν ότι θεωρούν ότι δεν μπορεί να αντισταθεί, τους μισθωτούς και συνταξιούχους. Ο διεθνής καπιταλισμός δεν έχει αλλάξει οπτική γωνία από γεννήσεώς του. Τα plan B,C ή D δείχνουν το δρόμο για κατάργηση του 14ου μισθού και αύξηση του ΦΠΑ με πάνω από 2%. Και η κυβέρνηση που έχασε το κομμάτι που λέγαμε, δεν έχει καμμιά δυνατότητα να αντιδράσει. Πόσο μάλλον που οι επικυρίαρχοι θα είναι το μάτι της εφαρμογής των προσταγών του διεθνούς κεφαλαίου, που υποτίθεται μας σώζει.....

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα, καταιγίδα μέτρων που θα πλήξουν την επιβίωσή μας, και κυρίως των πλέον χαμηλόμισθων κομματιών της Ελληνικής κοινωνίας, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για την ξεφτίλα του Ελληνικού κράτους. Θα μειώσουν κατά 300 και 400 ευρώ των συντάξεων των γερόντων με αποδοχές 300 και 400 ευρώ τον μήνα, ενώ ο Πετσάλνικος επιχαίρει για την μηνιαία περικοπή ( από επιδόματα) κατά 800 ευρώ των Βουλευτών από τις μηνιαίες αποδοχές πλέον των 7.000 ευρώ.

Κάποιους τους φτύνουν, και ανοίγουν ομπρέλα......νομίζοντας ότι ψιχαλίζει.

Και εν τέλει....

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

Μήπως θα πρέπει να συσταθεί ένας οργανισμός, ένωση, ιερά συμμαχία, όπως θέλετε πείτε το, που αποκλειστικό σκοπό θα έχει να πάρει πίσω τα κλεμμένα και να χώσει στην στενή ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ που ευθύνονται; 
Ακτιβιστής