Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Δεν απέκλεισε ο Χρ. Σαρλής υποψηφιότητα για την αιρετή Περιφέρεια


altΦουντώνουν οι φήμες και πληροφορίες που φέρουν τον πρώην δήμαρχο Κερκυραίων Χρύσανθο Σαρλή να συζητά το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.
Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Σαρλή να έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις και επαφές τόσο με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα όσο και στην Αθήνα. Ας σημειωθεί ότι ο πρώην Δήμαρχος Κερκυραίων διατηρεί άριστες σχέσεις και με τη βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, υφυπουργό Άντζελα Γκερέκου, ενώ η ένταση που επικρατούσε στις σχέσεις με το σημερινό δήμαρχο Σωτήρη Μικάλεφ και στελέχη του κόμματος που είχαν στηρίξει το σημερινό δήμαρχο στις προηγολυμενες εκλογές, έχει σαφώς αμβλυνθεί και αυτό φάνηκε και στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν απέκλεισε ο Σαρλής
Ο Χρύσανθος Σαρλής ερωτήθηκε σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ορκωμοσίας του συμβούλου κ. Βασιλάκη στη θέση του παραιτηθέντα Μ. Μπούκα σχετικά με τις φήμες που τον φέρουν να ετοιμάζεται να διεκδικήσει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τη θέση του αιρετού επικεφαλής της Περιφέρειας. Ο κ. Σαρλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, λέγοντας απλά ότι «δεν έχουμε μπει ακόμα στη διαδικασία της διαβούλευσης».
http://www.corfupress.com