Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Μου την δίνει...

που βλέπω bloggers δήθεν "πατριώτες" και δήθεν "αριστεριστές", που δήθεν "στήριζαν" ΠΑΣΟΚ, να έχουν μετατραπεί σε πρόστυχους δημαγωγούς και υβριστές ενός πρωθυπουργού (του μοναδικού) που δίνει καθημερινά μάχες με τα διεθνή και τα τοπικά λαμόγια!

Μου την δίνει που αυτοί οι συγκεκριμένοι bloggers (ευτυχώς είναι μόνο 2-3) είναι τόσο υποκριτές, που δεν τολμούν να πουν την αλήθεια ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.

Και ποια είναι η αλήθεια;
Το ότι, έπεσαν έξω τα σχέδιά τους.
2-3 μήνες περιφερόμενοι στο περιστύλιο και την καφετέρια της Βουλής, γλύφοντας -με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο- μέχρι και τον τελευταίο Βουλευτή, μπας και καταφέρουν να γίνουν αργόμισθοι Επιστημονικοί Συνεργάτες!
Και ξαφνικά, διαπίστωσαν πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι... λίγος. Και σε κάθε τους ανάρτηση προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτοί είναι οι γνήσιοι εκφραστές του Κινήματος, με τσιτάτα, ψευτοσοσιαλιστικές κορόνες και αφίσες του Ανδρέα Παπανδρέου... αγαπώντας απότομα και κάποιες "πρωτοβουλίες" άλλων αργόμισθων, που βλέπουν ότι η εποχή τους έχει ξεπεράσει.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ!

Αν συνεχίσετε έτσι, θα μιλήσω με ονόματα και στοιχεία. Και το ξέρετε ότι τα κατέχω.

Θα σας παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και δεν θα επιτρέψω περαιτέρω εκμετάλλευση του αήμνιστου Ανδρέα και της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ επειδή έπεσαν έξω τα προσωπικά σας σχέδια!

Άι σιχτίρ πια, λαμόγια! Δεν είστε η λύση του προβλήματος. Είστε το Πρόβλημα!