Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Τα Κουφά Του Google Street View
















Το 2007 το Google ξεκίνησε να προσθέτει στην υπηρεσία Google Maps φωτογραφίες των δρόμων που αναζητούσε ο εκάστοτε χρήστης. Τα αυτοκίνητα του google με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ξεκίνησαν το ταξίδι τους απεικονίζοντας τους αστικούς και επαρχιακούς δρόμους της Αμερικής και συνέχισαν το ταξίδι τους τον υπόλοιπο κόσμο, ένα χρόνο μετά.

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, οι χρήστες της συγκεκριμένης υπηρεσίας, άρχισαν σταδιακά να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους χρήσης του Google Street View. Οι πανοραμικές εικόνες που καταγράφονται από τα αυτοκίνητα του google ανά τον κόσμο άρχισαν να αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλοί βρήκαν τρόπους άθελά τους(;), στη θέα της φωτογραφικής μηχανής, να επιδείξουν τη βλακεία τους.

Μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν καταχωρηθεί στην συλλογή του Google Street View είναι σκανδαλιστικές, αστείες, πολλές φορές ακατάλληλες και προκαλούν έκπληξη. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, αυτό ακριβώς δεν είναι η ανθρώπινη φύση; Υπερβολικά πολλοί άνθρωποι που κάνουν υπερβολικά πολλά λάθη, τα οποία ενίοτε είναι και διασκεδαστικά ως θέαμα.

Δες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ, κι από σήμερα ρίξε μια δεύτερη ματιά κι εσύ τριγύρω, πριν την κάνεις την παλαβομάρα σου έξω στο δρόμο.

http://allday-news.blogspot.com