Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Επιτέλους φέρτε ένα νομοσχέδιο στη βουλή!!!!!!!!!!!!!!!


...Αν αφήσεις το καράβι από την αρχή να παρεκκλίνει μια μοίρα... είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν φτάσεις στον προορισμό σου...


Πραγματικά αυτή η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει με την απόλυτη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων είτε την ψήφισαν είτε όχι. Η αγωνία είναι έκδηλη σε όλους αφού είναι γνωστά τα <κατορθώματα> της Δεξιάς. Όμως αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχουν καταλάβει το τι επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία και αν περιμένουν να το μάθουν από τα γκάλοπ είναι γελασμένοι και πετάνε τζάμπα λεφτά... γιατί εδώ δεν κρίνονται τα ποσοστά της κυβέρνησης (η οποία δεν κινδυνεύει από κανέναν) αλλά η κοινωνική συνοχή!!!. Δεν λέμε ότι μπορούν να λυθούν όλα σε 50 η 100 μέρες, αλλά είναι εξοργιστικό κοντά στους 2 μήνες να μην έχει ψηφιστεί ούτε ένα νομοσχέδιο από τα <έτοιμα> που έχει το ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος δείχνει υπομονή και ανοχή όταν βλέπει να γίνονται προσπάθειες. Όταν όμως βλέπει να μην προχωρά τίποτα εξοργίζεται... Και τώρα δεν υπάρχει διέξοδο πολιτικής εναλλαγής, που σημαίνει η οργή είναι σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα μετατραπεί σε κοινωνική ανάφλεξη με απρόσμενα αποτελέσματα. Ποιος ο λόγος που δεν νομοθετεί η βουλή?... ας μας απαντήσει κάποιος.... και να διαψεύσει αυτό που ακούγετε στα πηγαδάκια της βουλής... <τώρα οι συνάδελφοι της Ν.Δ. λείπουν στις περιφέρειες τους.. έχουν εσωκομματικές εκλογές.. κλπ>. Αν είναι δυνατόν!!!! ποιος σας είπε ότι η βουλή λειτουργεί με βάση τις <κομματικές> προτεραιότητες όταν ο κόσμος είναι σε αδιέξοδα?

Έχετε πάρει νωπή και ισχυρή εντολή να ψηφίσετε τα 5 νομοσχέδια, γιατί δεν έχετε περάσει ούτε ένα? ...και περιμένουμε να περαστεί κατ αρχήν του επιδόματος αλληλεγγύης? 14 Ιανουαρίου θα έχουμε 100 περίπου μέρες, πόσα νομοσχέδια θα έχετε περάσει?... την ώρα που ο ΣΕΒ υιοθετεί τη φρασεολογία σας περί <έκτακτης ανάγκης> ενάντια στους εργαζόμενους?.... θα κλείσω με την παρότρυνση... επιτέλους νομοθετήστε..... και εύχομαι τον Ιανουάριο να μην μου δώσετε το δικαίωμα να γράψω... επιτέλους κυβερνήστε..

http://ppaspalas.blogspot.com/