Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έπιασαν τον Επαναστατικό Αγώνα;

Εάν ισχύουν τα όσα διαρρέονται απο σοβαρούς κυβερνητικούς κύκλους τότε η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.
Επισήμως μέχρι τώρα έχουν προσαχθεί 6 άτομα , πέντε άνδρες και μία γυναίκα , έχουν γίνει έρευνες σε τρία τουλάχιστον σπίτια σε Ν.Ιωνία σε Καλύβια και σε Εξάρχεια και έχουν βρεθεί ,κατά την αντιτρομοκρατική πάντα ,σημαντικά ευρήματα ,όπως προκηρύξεις της οργάνωσης και υλικά κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών.
Οι δύο τουλάχιστον από τους 5 πέντε προσαχθέντες είναι πασίγνωστοι στον χώρο των αντεξουσιαστών και έχουν απασχολήσει με την δράση τους στο παρελθόν κατ επανάληψη τις αρχές ενώ έχουν συλληφθεί αρκετές φορές και έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης.
Οι έρευνες συνεχίζονται και σε άλλες περιοχές και σε άλλα σπίτια καθώς εκτιμάται ότι τα στοιχεία που έχουν τους οδηγούν στην εξάρθρωση της βασικής οργάνωσης της νέας τρομοκρατίας της χώρας μας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν ξημερώματα 10 Μαρτίου με την συμπλοκή στην Δάφνη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Λάμπρου Φούντα. Το ημερολόγιο του και τα στοιχεία που βρήκε η αντιτρομοκρατική στο σπίτι του τους οδήγησε στις χθεσινές προσαγωγές.
Λέγεται ακόμη ότι ψάχνουν για ...
συγκεκριμένα άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου που έχουν στοιχεία εναντίον τους και είναι ζήτημα χρόνου να τους εντοπίσουν και να τους προσαγάγουν.
Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε πριν 3 ημέρες καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ετοιμαζόταν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με αυτοκίνητα και μηχανάκια και για αυτό , ιδιαιτέρως την  Παρασκευή το βράδυ , η Αθήνα ήταν ζωσμένη σαν αστακός. Τελικά από ότι φαίνεται εντόπισαν –η μήπως παρακολουθούσαν ήδη- το σπίτι στην Ν.Ιωνία και η αντίστροφη μέτρηση για την επιχείρηση ξεκίνησε…
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι εάν όντως η ΕΛΑΣ βρίσκεται πολύ κοντά στην  εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης για δεύτερη φορά ως υπουργός  και πάλι με ένα τυχαίο γεγονός –βόμβα Ξηρού τότε στην 17Ν , θάνατος Λ.Φούντα τώρα- θα έχει καταγράψει ακόμη μια πολύ μεγάλη προσωπική πολιτική επιτυχία και ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στην τρομοκρατία.
ellispoint