Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Oι "Γαμάτοι" και οι πολιτικές πόρνες...

Από το http://kourdistoportocali.com/
.Χιλιάδες φίλοι των Γαμάτων, απ όλη την Ελλάδα σχηματίζουν ένα οργισμένο ποτάμι ενάντια στη σύλληψη των διαχειριστών της αγαπημένης τους ιστοσελίδας, σε εποχές open gov. τελεία- τα πιάσαμε όλοι απο τον Χριστοφοράκο.
Την ώρα που η εξουσία συλλαμβάνει του Γαμάτους, ο Βαλυράκης απαγορεύει να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Εξεταστικής για τη Siemens μια και καθημερινά οι αποκαλύψεις σοκάρουν.
Γαλάζιες και πράσινες πολιτικές πόρνες, ήταν πεσμένες στα 4 δίπλα στο κρεβάτι του Χριστοφοράκου στο κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος.
Απ εδώ ο καρατέκα της μίζας, έξυνε τ' αχαμνά του καθώς έβλεπε τα πολιτικά γιουσουφάκια του-φυσικά υπάρχουν και...

οι εξαιρέσεις των εντίμων βουλευτών και πολιτικών-να τιτιβίζουν στη Βουλή καθώς οι καλογυαλισμένες λιμουζίνες τους με τα δερμάτινα καθίσματα έτοιμα να υποδεχθούν τους επιδέξιους κώλους, ησύχαζαν στο πάρκινγκ της Βουλής.
Αντί ο Πετσάλνικος να δώσει εντολή στο χαζοκάναλο της Βουλής που πληρώνουμε τα κορόιδα οι φορολογούμενοι, να μεταδίδει ζωντανά τις εργασίες της Εξεταστικής, φτάνουν στο σημείο ακυρώνοντας τις -ολα στο φως-προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, ν απαγορεύουν στους Ελληνες πολίτες να μάθουν ποια λαμόγια τα έπαιρναν απο τον φυγάδα Μισέλ.
Οι διαδηλώσεις των φίλων των Γαμάτων έξω απο το Κοινοβούλιο, η οργή που ξεχειλίζει στο διαδίκτυο, αλλά και σ όλη την Ελλάδα αποδεικνύει την τεράστια δύναμη πυρός που διαθέτει πλέον το διαδίκτυο.
Μια δύναμη που μπροστά της σε λίγο καιρό οι ξιπασμένοι νταβατζήδες των ΜΜΕ και οι σεσημασμένοι μεγαλοδιαφημιστάδες που ζουν παρασιτικά απο τη κρατική διαφήμιση, θα είναι σκόνη στην στον άνεμο για να μη χρησομοποιήσω άλλη λέξη.
Φυσικά και ανάμεσα στους διαφημιστές υπάρχουν έντιμοι, ταλαντούχοι και δημιουργικοί άνθρωποι-κάτι που δεν συμβαίνει με τα βουβάλια των ΜΜΕ.
Η οργή για τους συλληφθέντες Γαμάτους, είναι το απόλυτο σημάδι που αποδεικνύει τον ξεπεσμό, τον επιθανάτιο ρόγχο των νταβατζήδων. Αυτοί οι ξιπασμένοι εκβιάζουν την κυβέρνηση για κρατική διαφήμιση: Zητάνε δηλαδή απο τον Παπανδρέου που τον απαξίωναν ζεστό χρήμα. Αν ο Παπανδρέου υποκύψει θα μας βρει απέναντί του.
Για τον Σαμαρά δεν συζητάμε. Το παληκάρι είναι ανύπαρκτος και παραδομένος στο έλεος μιας συμμορίας golden boys της διαφήμισης και της δεξιάς παπαρολογίας.
Το σέρνουν εδω κι εκεί, όπως ο Αρκουδιάρης το δύστυχο ζώο και ο Εβερτ τον Αζάνκα στις αυλές των ξοφλημένων εκδοτών, λες κι απ αυτούς σαν άλλος Ποπάυ θα πάρει κάψουλες- σπανάκι για να δυναμώσει πολιτικά.
Κόλαση τους περιμένει. Η κόλαση των πολιτών που δεν αντέχουν άλλο ξιπασμό, άλλες αρπαχτές, άλλη υποκρισία.
Αν ο Λάμπρος Φούντας ένας νέος επιστήμονας, αποδειχθεί οτι είναι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, το μόνο συμπέρασμα που καλείται να βγάλει ο φίλος μου ο Μιχ. Χρυσοχοίδης, είναι οτι η οργή μας δεν γνωρίζει πλέον κοινωνικές ομάδες. Αν οι Ξηροί είναι παιδιά ενος παπά, οι αυριανοί τρομοκράτες θα μπορούσαν να είναι κάποιοι απο τους γόνους της παραδοσιακής κι οχι νεόπλουτης αστικής τάξης της χώρας μας.
Ολοι μας ακόμη και ο Χρυσοχοίδης, βλέπουμε αηδιασμένοι τις συναλλαγές της διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας με τους εκπροσώπους της διαπλοκής, παλιούς και θρασείς νεόφερτους, που τους αξίζει ένα κέντημα απο κουμπότρυπες.
Δεν είναι ξεφτίλα να συλλαμβάνετε τους Γαμάτους και ν ανέχεστε τα πολιτικά και επιχειρηματικά καθάρματα να κυκλοφορούν ελεύθερα;
Ποια αξιοπρέπεια διδάσκετε στους πολίτες, απο τους οποίους απαιτείτε πρωτόγνορες θυσίες;
Για τα τόσα σκάνδαλα του παραδομένου στο έλεος της διαπλοκής πρώην πρωθυπουργού και κάποιων λεκιασμένων υπουργών του, ποια λαμόγια θα πάνε φυλακή;
Οι Γαμάτοι; Δεν ντρέπεστε λίγο ρε;
Σπείρατε θύελλες. Ετοιμαστείτε να τις θερίσετε...
http://press-gr.blogspot.com