Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Μιχάλη, ζούμε για να δούμε τους άνδρες σου να συλλαμβάνουν τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες.

Αγαπητέ Μιχάλη,
Οταν στη γειτονική Ιταλία κοτζάμ πρώην πρωθυπουργοί έχουν οδηγηθεί στη φυλακή για σχέσεις με τη Μαφία και συμμετοχή σε διάφορα σκάνδαλα και υποθέσεις δωροδοκίας, δεν αξίζει στους Ελληνες πολίτες (αλλά και σε σένα τον ίδιο) να γελάνε σε βάρος μας μια χούφτα νταβατζήδες. Μιλώ για τους ίδιους νταβατζήδες, εγχώριους και εισαγόμενους, που παρακολουθούσαν ακόμη και το κινητό του πρώην πρωυθυπουργού και της συζύγου του. Κι αυτός αντί ν ακουμπήσει στη ψήφο των Ελλήνων πολιτών που τον τίμησαν, αντί να τους κλείσει στο Γεντί Κουλέ, (κάτι που και οι ίδιοι φοβόντουσαν και ετοίμαζαν αρχικά τα μπογαλάκια τους για να μετοικήσουν στο εξωτερικό), κιότεψε και υποτάχθηκε- παγώνι στο ελεός τους- με αποτέλεσμα η πατρίδα σου να κατρακυλήσει μερικλά σκαλοπάτια ακόμη στην Παγκόσμια λίστα της διαφθοράς.
Ελπίζω Μιχάλη, επειδή σε βλέπουν ζόρικο αγόρι, να έχεις πάρει τα μέτρα σου, τουλάχιστο οσο αφορά τον εαυτό σου. Εννοώ να διπλοτσεκάρεις, μήπως τα συγκεκριμένα καθάρματα που αρέσκονται στο να παρακολουθούν τις ζωές των άλλων, έχουν γίνει κανα φεγγάρι "βεντούζα" και στη δική σου ζωή-ακόμη και Αγιος να είσαι, όλο και κάτι θάχουν τσιμπήσει οι (ηλεκτρονικοί) σπιούνοι τους. Δεν σου λέω να μην συλλάβεις- και προληπτικά έστω- τα παιδιά που κάνουν τη μαλακία να αυτοδιαφημίζονται ως αναρχικοί στο διαδίκτυο-αυτοί του "Ρεσάλτο" έχουν και blog με την διεύθυνσή τους στο Κερατσίνι, οπότε δεν χρειάζεται τα λαγωνικά σου να είναι εφυείς σαν τον φίλο μου τον Πάνο Σόμπολο και τον Γεραφέντη, για να τους εντοπίσουν.
Εχω ξαναγράψει, οτι δεν είσαι αναρχικός επειδή γκρεμίζεις τις βιτρίνες των καταστημάτων και πετάς πέτρες σε νεαρούς αστυνομικούς που παράτησαν τις δύστυχες κατσίκες τους και ήρθαν με το ΚΤΕΛ στην Αθήνα, για να προστατεύουν τους πισινάτους νταβατζήδες και τις παλλακίδες τους. Κι εσύ Μιχάλη μου, δεν είσαι Μαρκογιαννάκης, παίκης Γ Ερασιτεχνικής, για να κομπάζεις επειδή συνέλαβες 2000 κορόιδα που εν ετει 2009, χτυπάνε το σύστημα με πέτρες και καδρόνια (πρωτόγονες μεθόδους), αντί να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει και να το ξεπατώσουν αποτελεσματικά. Απο σένα Μιχάλη, περιμένω να συλλάβεις τους σεσημασμένους νταβατζήδες της χώρας μου, αφου πρώτα ο Καστανίδης δώσει εντολή να περάσουν απο κόσκινο όλοι εκείνοι οι ανακριτές, οι εισαγγελείς και οι δικαστές που συγκάλυψαν προκλητικά τους νταβατζήδες που ενεπλάκησαν σε μεγάλα σκάνδαλα και την έβγαλαν καθαρή.
Δεν μπορώ να πιστέψω Μιχάλη μου, οτι τα παιδιά του Γρηγόρη Νιώτη, είναι πιο επικίνδυνα απο τα σεσημασμένα καθάρματα- συναδέλφους σου πολιτικούς- οι οποίοι παντελόνιασαν δισεκατομμύρια μίζες μέσα απο την ευχέρεια που τους έδωσε η υπουργική τους καρέκλα. Μιλώ για πράσινους και γαλάζιους πρώην υπουργούς, οι οποίοι θάχουν να ταίσουν και τα δισέγγονά τους- γαμώ τα οπλικά συστήματα, τις αναθέσεις και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Δεν σου αξίζει Μιχάλη μου, ούτε σε σένα, ούτε στον Παπανδρέου, ούτε στον Ραγκούση, να καμώνεστε οτι επειδή δεν έγιναν τα περυσινά επεισόδια κάτι τρέχει στα γύφτικα. Χρέος σας απέναντι στη πατρίδα, αλλά και στην προσωπική σας ιστορία, είναι να χώσετε φυλακή μια χούφτα μεγαλονταβατζήδες που λυμαίνονται τον τόπο. Τις παρανομίες, τα ποινικά κι οχι μόνο εγκλήματα των οποίων, όλοι γνωρίζουμε. Ολοι εκτός απο την τυφλή Δικαιοσύνη που προσποείται την αδιάφθορη, όπως η ξιπασμένη ξανθιά την ερωτοχτυπημένη με εκατομμυριούχο ραμολί. Φυσικά κι εδώ υπάρχουν έντιμοι δικαστές που πεθαίνουν στη ψάθα.
Γι αυτό σου λέω Μιχάλη, δεν χρειάζεται να πολυχαίρεστε επειδή μπουζουριάσατε τη μαρίδα. Ζούμε για τη στιγμή που θα στείλεις τους άνδρες σου -σε συνεργασία με τον άτεγκτο Καστανίδη-να συλλάβουν τα γνωστά μεγαλοκαθάρματα που μολύνουν τις ζωές μας τα τελευταία χρόνια. Κάτι τύπους που φτιάχτηκαν απο το εμπόριο ναρκωτικών, απο το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απο τις προμήθειες, τις μίζες, την κατασκοπία, τις δολοφονίες-και τέτοιες είχαμε-και πάει λέγοντας. Οι περισσότεροι απο δαύτους είναι συνομιλητές πολλών υπουργών-τους συναντάνε συχνά στο lobby του "Χίλτον", στα σκάφη, στις βίλες τους. Ο Παπανδρέου μας υποσχέθηκε οτι θα εφαρμόσει τους νόμους. Εφαρμόστε τους επιτέλους και στείλτε στη φυλακή μια χούφτα σεσημασμένα καθάρματα οι οποίοι με μαθηματική ακρίβεια θα σας απαξιώσουν, εαν σας δουν μπόσικους, παχείς και αφημένους σαν τον πρώην πρωθυπουργό, τον νταβατζηδοπνίχτη του Μπαιρακτάρη, που κατέληξε να στέλνει στο περίφτερο τον Γιαννάκη τον Ανδριανό, για να του φέρει μαζί με τις σοκολάτες και κάρτες για τα καρτοκινητά που άλλαζε διαρκώς σαν φοβισμένη μαθητριούλα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω τον Χάρη Κ. (αστανίδη), τι έγινε μ αυτό το γαμημένο πρόστιμο της Vodafone. Το πλέρωσε η εταιρία η να τσοντάρουμε όλοι μας, να συμπληρωθεί το ποσό;
Επειδή Μιχάλη μου, τα τελευταία χρόνια οι νταβατζήδες σας έχουν πάρει την τιμή, και πλέον σας κουνάνε το λευκό σεντόνι με το σημάδι απο το αίμα της παρθενίας σας, σε παρακαλώ με τη μεθοδικότητα και το τσαγανό που σε διακρίνει και σε συνεργασία με τον Χάρη Κ. συνέλαβε αυτά τα μεγαλολαμόγια μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος. Στο κάτω κάτω η κυβέρνησή σου, έχει να διαλέξει εαν θα προστατέψει τα 10 εκατομμύρια των πολιτών η τα 5-6 καθάρματα που πληγώνουν τη χώρα και την οδηγούν σε διεθνή απαξίωση. Ζούμε για τη στιγμή που οι άνδρες σου θα οδηγήσουν στη φυλακή τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες και συ, το ίδιο βράδι, θα διηγείσαι στον Πρετεντέρη πως τα κατάφερες...
http://www.kourdistoportocali.com