Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Φορολογική συνείδηση... επί Ν.Δ.


Θυμάστε την "καμπάνια" της Ν.Δ. κατά της φοροδιαφυγής...;
Εδώ το πρώτο spot.
Δώστε βάση στα views που έχουν και τα υπόλοιπα.
Καμιά σχέση με το "spot" του ATSARANTOU που εκτινάχθηκε μέσα σε λίγες ημέρες στα 20.000 views.
Η Ν.Δ. "θυμήθηκε" να κάνει καμπάνια κατά της φοροδιαφυγής στα τέλη του 2008(!). 4 χρόνια αφότου είχε εκλεγεί... και εν μέσω Βατοπεδίων, Siemens, Βουγλαράκιδων και Ρουσόπουλων. Με έναν πρωθυπουργό που έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τελείως απαθής, την ώρα που τα "golden boys" έκαναν την δουλειά τους ανενόχλητα, χωρίς μέτρα, με ανύπαρκτους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Και ήθελε μέσα σε όλα αυτά, να λύσει το πρόβλημα της φοροδιαφυγής, η... "συνείδηση του Έλληνα". Δεν κατακτάται έτσι η "φορολογική συνείδηση" αδέρφια. Φορολογική συνείδηση αποκτάς μόνο όταν νοιώσεις ότι δεν είσαι ο "μαλάκας της παρέας". Όταν δεις τους αυστηρούς νόμους να εφαρμόζονται και να οδηγούν στη φυλακή όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται τον τόπο. Και όχι μόνο τα μικρά "ψάρια", αλλά ΚΑΙ τα μεγάλα.
Ο Έλληνας είναι φιλότιμος και μπορεί να αντέξει τα πάντα. Αρκεί να νοιώσει ότι του συμπεριφέρεσαι ισότιμα, με σεβασμό και αξιοπρέπεια και δεν τον κοροϊδεύεις πίσω από την πλάτη του. Εγώ, εκεί θέλω να δω τι θα κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!
Τα πρώτα βήματα είναι θετικά και ενθαρρυντικά. Δείτε το κι αλλιώς. Αν κλείσεις στη φυλακή αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, μακροπρόθεσμα βοηθάς και στην αποσυμφόρηση των φυλακών... Παύει η ανάγκη του μεροκαματιάρη και φτωχού πολίτη να καταφύγει στο έγκλημα για να ζήσει...
antikrogias