Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Στον Μπόμπολα η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"!

Η οικογένεια Μπόμπολα φλερτάρει με την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"!

Ηδη στα κορυφαία κλιμάκια της Μεταμόρφωσης ( "ΠΗΓΑΣΟΣ") εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου η εξαγορά της ιστορικής εφημερίδας. Ως γνωστόν ποσοστό συμμετοχής στον Ομιλο Μπόμπολα, κατέχει και ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης μόνο που η πρωτοβουλία για την ένταξη στον "ΠΗΓΑΣΟ" της εφημερίδας που εκδίδουν σήμερα οι κόρες του Τεγόπουλου, είναι του πατριάρχη της οικογένειας Γιώργου Μπόμπολα. Ο τελευταίος εκτιμά πως η εξαγορά της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" αφοπλίζει την κυβέρνηση απο ένα ισχυρό, φιλικά προσκείμενο στο Πασόκ ΜΜΕ, το οποίο δεν θ ανήκε στον έλεγχό του. Στόχος του επιχειρηματία είναι να στερήσει τη κυβέρνηση του Πασόκ απο κάθε στήριγμα στον παραδοσιακό τύπο. Το Μαξίμου γνωρίζει εδω και καιρό το ενδιαφέρον Μπόμπολα για την εφημερίδα και φέρεται αποφασισμένο ν αντιδράσει δυναμικά.
"Δεν θα καταλήξω σαν τον Καραμανλή..." είναι το μήνυμα που στέλνει ο Γιώργος στους στενούς συνεργάτες του. Μόνο που ο Μπόμπολας, δεν είναι διατεθειμμένος να φορτωθεί τους περίπου 70 συνταξιούχους και αργόμισθους που βρίσκονται στο μισθολόγιο της εφημερίδας, ούτε φυσικά να συνεχίσει να την εκδίδει με το σημερινό στελεχιακό της δυναμικό, κυρίως οσο αφορά τα υψηλά κλιμάκια της εφημερίδας.
Ο Φώτης Μπόμπολας, φέρεται να έχει αναλάβει εκ μέρους της οικογένειας, να παρουσιάσει μια οικονομική μελέτη που θα εξασφαλίζει την βιωσιμότητα της εφημερίδας, στον πατριάρχη Γεώργιο και στον αδελφό Λεωνίδα. Το Πάσχα, είναι σύμφωνα με την αγορά, ο χρόνος που θα πέσουν οι υπογραφές....
kourdistoportokali