Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ! ! !

Νέα πρόκληση είχαμε σήμερα απο τους Τούρκους, αυτή τη φορά στη θάλασσα. Φρεγάτα του τουρκικού ναυτικού που συμμετείχε σε άσκηση έπλευσε ανενόχλητη, παραβαίνοντας τους διεθνείς κανόνες αβλαβούς διέλευσης, κατά μήκος των ανατολικών ακτών της Αττικής, ελάχιστα μίλια από την Ραφήνα όπου βρίσκεται και το σπίτι του Πρωθυπουργού.

Η φρεγάτα TurgutReis έπαιρνε μέρος στην τουρκική άσκηση AcikDeniz που διεξάγεται από τις 8 Ιανουαρίου στο Αιγαίο. Περίπου στις εννέα το πρωί αποσπάστηκε από τα υπόλοιπα τουρκικά πλοία και έπλευσε ανατολικά - βορειοανατολικά της Σκύρου. Κάνοντας χρήση του δικαιώματος της αβλαβούς διέλευσης, η τουρκική φρεγάτα μπήκε στο στενό του Καφηρέα (κάβο Ντόρο) και κινήθηκε νοτιοδυτικά προς την Κέα και το Σούνιο επί περίπου τέσσερις ώρες. Δύο λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι, η φρεγάτα που θεωρείται ένα από τα πλέον αξιόμαχα πλοία του τουρκικού στόλου- ανέστρεψε και κινήθηκε πίσω προς το Κάβο Ντόρο.
Ο κυβερνήτης της τουρκικής φρεγάτας αγνόησε επιδεικτικά όλες τις εκκλήσεις και συνέχισε να πλέει με χαμηλή ταχύτητα 15 κόμβων. Ο προκλητικός πλους της Turgut Reis συνεχίστηκε επί τέσσερις ώρες, μέχρι τις πέντε το απόγευμα, όταν τελικώς εξήλθε από το στενό του Καφηρέα.Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, η κίνηση της τουρκικής φρεγάτας είχε εντοπιστεί εγκαίρως από τα ναυτικά παρατηρητήρια και την παρακολουθούσε σε απόσταση τριών μιλίων η φρεγάτα «Μπουμπουλίνα».
ΞΥΠΝΑ ΚΩΣΤΑΚΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ! ! !

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ρε μασ κοροιδευετε?τι παει να πει το ειδαν απο παρατιριτιρια και οτι το ακολουθουσε ι δικια μασ?επιτευμα ειναι που το πιραν χαμπαρι?αυτο ελειπε να μη παρουν χαμπαρι μια αντιπαλη φρεγατα που εφτασε στην αυλη του προθυπουργου !!!!!ενα εχω να πω........το εθνοσ εχει ξεφτυλιστει και εχει ξεχασει την ενδοξη ιστορια του!νεοελληνα εισαι κλεφτοκοτασ και η κοτα εισαι ο ιδιοσ