Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Σηφουνάκης κατά Βγενόπουλου


http://4.bp.blogspot.com/_xXKB40jPBIQ/SwxY7ZTw5gI/AAAAAAAAF0o/LwlyaXnneYI/s1600/%CE%A3%CE%97%CE%A6%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpgΠροσφυγή στη Δικαιοσύνη εις βάρος του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Σηφουνάκης. Αφορμή, τα όσα ο επιχειρηματίας υποστηρίζει για τη δωρεά που έκανε πριν από αρκετά χρόνια για την αποκατάσταση του Ελαιώνα της Σάμου.
Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, κ. Σπ. Γαληνού, για το λιμάνι στο Σιγρί της Λέσβου, ο κ. Σηφουνάκης μίλησε για «τις παρεμβάσεις και τις αιτιάσεις του κ. Βγενόπουλου για την υπόθεση του δάσους της Σάμου σε τηλεοπτικές εκπομπές» και είπε ότι έχει ήδη δώσει εντολή να ασκηθούν σε βάρος του κ. Βγενόπουλου τα ένδικα μέσα που παρέχει ο νόμος για την προστασία του προσώπου και της τιμής του.
Για το θέμα του Ελαιώνα ο κ. Σηφουνάκης επανέλαβε ότι τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ στο τότε υπουργείο Αιγαίου.
«Ο κ. Βγενόπουλος γνωρίζει ότι τα χρήματα κατατέθηκαν από την εταιρεία του στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με αποκλειστικό αποδέκτη το δήμο Πυθαγορείου Σάμου, ο οποίος και τα διαχειρίστηκε αρμοδίως.
» Εκείνος που χρωστάει εξηγήσεις στην ελληνική κοινωνία είναι ο κ. Βγενόπουλος, που για πολλοστή φορά προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια» ανέφερε.
tovima