Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

«Διαλύεται ο Ολυμπιακός»

«Διαλύεται ο Ολυμπιακός»
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στον Ολυμπιακό ήταν το ξέσπασμα του Γρηγόρη Γεωργάτου στο Facebook. Ο «Geo» ήταν …εκρηκτικός για την κατάσταση της ομάδας και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επόμενη μέρα των «ερυθρόλευκων».
Μετά και την ήττα από τον Άρη, η κατήφεια και ο προβληματισμός που επικρατεί στον Ολυμπιακό δείχνουν να είναι χωρίς προηγούμενο επί ημερών Σωκράτη Κόκκαλη, αφού τα εκατομμύρια των οπαδών του Ολυμπιακού ανησυχούν για την επόμενη μέρα των «ερυθρόλευκων», μιας και η κατάσταση στους Πειραιώτες δείχνει μη αναστρέψιμη.
Τον προβληματισμό του επέλεξε να εκφράσει μέσω του Facebook ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος είναι σε πολλά σημεία του κειμένου ...καταιγιστικός.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού στην διαδικτυακή του σελίδα στο Facebook:
«Διάλυση! Έτσι τον κάνανε οι τσατσορουφιάνοι που είναι μέσα και δουλεύουν! Όσο για του χρόνου, μία από τα ίδια και χειρότερα. Ψεύτες, όλοι σας, βολεμένοι! Ανύπαρκτοι! Το ξύλο έρχεται, όμως, όχι να το τρώμε εμείς και όσοι ήταν που κάναμε δυο ήττες το χρόνο και μας γαμ…!
Όταν είμαστε στις επάλξεις της πρώτης γραμμής, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μέχρι και πρόεδροι, δεν μετράει τι έχουμε κάνει αλλά τι κάνουμε στη συνέχεια! Άρα στα καλά και στα άσχημα θα υπάρχει κριτική και σκληρή μάλιστα. Άμα φύγουμε από την πρώτη γραμμή, ναι τότε θα αποθεώνεσαι για ό,τι έκανες!
Και κάτι τελευταίο. Το 95-96, τα άλλαξε όλα μέσα στην ομάδα και τα αποτελέσματα τα είδαμε για μια 12ετία! Αν δεν τα αλλάξει όλα και δεν καθαρίσει παίκτες και πρόσωπα, βλέπω χειρότερα κι απ’ τα πέτρινα χρόνια!», έγραψε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας.