Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Την έστειλε (την επιστολή) ο Αλογοσκούφης...

"Απειλεί" τη ΝΔ να τον στηρίξει!!!

Tελικά ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης έστειλε στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κωστα Καραμανλή την επιστολή με την οποία υπεραμύνεται του ...έργου του και (προ)καλεί -αν και άλλοι, το πήραν ως "απειλή"- τη ΝΔ να το υποστηρίξει κι αυτή!
Η επιστολή συνοδεύεται από 20σέλιδο κείμενο, όπως γράψαμε ήδη, και στο οποίο παρουσιάζει την οικονομική πολιτική που ακολούθησε από το 2004-2009. Σην επιστολή εκτός από το ότι ζητά να στηριχθεί το έργο του, εκφράζει πικρία για στελέχη της ΝΔ που, όπως λέει, "έχουν...

προσχωρήσει στις απόψεις της κυβερνητικής παράταξης", ενώ κάνει λόγο και για λάθη και παραλείψεις του οικονομικού επιτελείου του Κ. Καραμανλή.
Θέλοντας να προλάβει τυχόν διαγραφή του, ο Γ. Αλογοσκούφης υπενθυμίζει πως "έχει αναστείλει κάθε κομματική του δραστηριότητα", καλεί όμως τη ΝΔ "να στηρίξει το έργο των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή".
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει την επιστολή Αλογοσκούφη ενώ τόνισε πως «ο Κώστας Καραμανλής είχε το θάρρος να κάνει την αυτοκριτική του και πριν και μετά τις εκλογές». «Παραδέχτηκε σφάλματα και παραλείψεις των κυβερνήσεων των οποίων ηγείτο ο ίδιος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί κάποιος να διαγράψει την προϊστορία του Κώστα Καραμανλή», συμπλήρωσε. 
press-gr