Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

«Φωτιές» ανάβει και πάλι ο Βγενόπουλος με δηλώσεις του μετά την ισσοπαλία με ΑΕΚ

Αινιγματικός παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο εκ των μετόχων του Παναθηναϊκού, τόνισε στις δηλώσεις του ότι υπάρχουν παράγοντες που δεν ήθελαν τη νίκη των «πράσινων», ωστόσο το τριφύλλι θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι.
«Είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Εκεί που καθόμουν έβλεπα κάποιους παράγοντες να μην θέλουν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Εγω έχω να πω ότι είτε είναι Παναθηναϊκοί αυτοί, είτε όχι, θα πρέπει να ξέρουν ένα πράγμα. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα, είτε τους αρέσει, είτε όχι».

Ο Βγενόπουλος δεν θέλησε να μπει σε περεταίρω λεπτομέρειες αποσαφηνίζοντας τι ακριβώς εννοούσε, αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ.
Πατέρας: «Εμείς θα το πάρουμε. Προσωπικές οι απόψεις των μετόχων»
Εξερχόμενος από το γήπεδο, ο Νικόλας Πατέρας σχολίασε τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, λέγοντας: «Κάθε μέτοχος εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις. Στον Παναθηναϊκό δημιουργούνται συχνά τέτοιες ιστορίες τα τελευταία χρόνια, αλλά γι' αυτό είμαι εγώ εδώ για να ηρεμώ την κατάσταση. Πάντως, συμφωνώ μαζί του στο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα». 
in.gr
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ !