Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Σάλος απο το "άντε γ..." της Ντόρας στον Καραμανλή!

Από τον Γιώργο Πολίτη
Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει απο την αποκάλυψη του Γιάννη Πρετεντέρη στο άρθρο του στο "ΒΗΜΑ".
Το διαζύγιο Λάτσιου-Μενεγάκη, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα καθώς στ αθηναικά σαλόνια -αλλά και σ αυτά της περιφέρειας- οι γηραιές κυρίες της Φιλοθέης αλλά και οι μετανάστες απο το αγαπημένο Πακιστάν, σχολιάζουν την ευχή της Ντόρας ("αντε γ...") στον Καραμανλή!
Ηδη πολλοί αναρωτιούνται αν η ευχή είχε και συνοδευτικό, όπως συμβαίνει σ αυτές τις περιπτώσεις, όπως ("αντε γ. πα...") η ήταν ένα λιτό και απέριτο "αντε γ...".



Εγκυροι παρατηρητές επισημαίνουν πάντως, πως εαν η ευχή της εκνευρισμένης Ντόρας στον Καραμανλή, τον ευτραφή, είχε ειπωθεί μερικούς μήνες πριν, όταν ολοι του έκαναν το σήμα της ανοιχτής παλάμης για τα διάφορα σκάνδαλα, πιθανόν να είχε κερδίσει εκείνη κι οχι ο Σαμαράς τις εκλογές.

Οι πολίτες σιχτίριζαν και την ίδια καθώς την έβλεπαν να συμφωνεί σε ολα με τον δυναμικό και αποτελεσματικό πρώην πρωθυπουργό.

Το "άντε γ...", σύμφωνα με διεθνείς παρατηρητές άργησε κάνα χρόνο να της προκύψει. Ετσι οταν το εκστόμισε το παιγνίδι είχε χαθεί για την ίδια.

Το γεγονός είναι οτι οι Μητσοτάκηδες κυκλοφορούν ζοχαδιασμένοι σαν κανονικοί άνθρωποι. Ο νεαρός Μπακογιάννης παρ ολίγο να πλακώσει τον Λάλα και η Ντόρα εύχεται στον Καραμανλή να πάει να γ.... Οτι δηλαδή λένε οι κανονικοί άνθρωποι.

Επιτέλους βλέπουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής.

Φυσικά αν ο Καραμανλής, έπαιρνε στα σοβαρά την ευχή της Ντόρας, μπορεί και ν αδυνάτιζε.
Μόνο που εκείνος άκουσε "άντε να φας..." και συνεχίζει ακάθεκτος...