Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Μαζί μπορούν να πνίξουν τους νταβατζήδες

Μαζί μπορούν να ξεδοντιάσουν τους νταβατζήδες. Κανείς απο τους δύο, δεν θέλει να καταντήσει σαν τον Καραμανλή: Παχύς κι απαξιωμένος. Ενας Καραμανλής, ο οποίος ενω τα σκάνδαλα των υπουργών σφύριζαν πάνω απο το κεφάλι του, εκείνος συνήθιζε να λέει: Αναλαμβάνω την ευθύνη.
Τον Καραμανλή οι νταβατζήδες τον καθάρισαν νωρίς: Με την υπόθεση των υποκλοπών, τότε που του παρακολουθούσαν το κινητό. Γύρευε πόσες κασέτες έχουν γράψει οι σεσημασμένοι νταβατζήδες με τους διαλόγους του πρώην πρωθυπουργού, του νταβατζηδοπνίχτη και της συζύγου του.
Κι αντί κοτζάμ πρωθυπουργός να πει "θα σας γαμήσω ρε πούστηδες, εγώ φοράω πανταλόνια", ανέχθηκε την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου (Τσαλικίδης), δίχως να βγάλει κιχ και δεν τόλμησε να εισπράξει το πρόστιμο της Vodafone. Επειδή λοιπόν, ούτε ο Σαμαράς, αλλά ούτε και ο Παπανδρέου στηρίχθηκαν απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής, καλά θα κάνουν με τη βοήθεια των πολιτών, ν αποκεφαλίσουν τους νταβατζήδες.
Αμφότεροι, διαθέτουν πλέον χειροπιαστές αποδείξεις πως καμιά φυλλάδα και κανένα κανάλι, δεν μπορεί να επηρεάσει τη θέληση των πολιτών. Δεν έχουν κανένα λόγο να ταίζουν τους νταβατζήδες με αναθέσεις έργων, κρατική ρεκλάμα, και μίζες απο εμπόριο όπλων.
Εχουν πολλούς λόγους να κάνουν φύλλο και φτερό τα λογιστήριά τους, τις υπεράκτιες εταιρείες, τ ακίνητα και τ αυτοκίνητά τους. Οι Ελληνες πολίτες έστειλαν στο περιθώριο σχεδόν όλα εκείνα τα πολιτικά καθάρματα που είχαν πάρε -δώσε με τους νταβατζήδες, τόσο τους πασόκους όσο και τους γαλάζιους. Αυτό ας μην το λησμονήσουν ποτέ ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς.
http://www.kourdistoportocali.com