Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΠΕΝΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ : ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ «ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΑΛΑΣ». ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ…
1. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μιλήσει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, στις 12.00, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, παρουσία και εκπροσώπων κοινωνικών και παραγωγικών φορέων, με θέμα: «Πέντε εθνικοί στόχοι: Το σχέδιο μας για την χώρα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στoν Πολυχώρο «Αθηναΐς».
2. Όλοι οι πολίτες, όλοι μας, θέτουμε ορισμένα βασικά ερωτήματα, εκφράζοντας την αγωνία μας για το σήμερα και το αύριο. Ερωτήματα όπως «πού θέλουμε να πάμε ως χώρα;», «πώς θα αποφύγουμε την ύφεση;», «τι θέλουμε να παράγουμε 5, 10 χρόνια από τώρα;». Αυτή την ώρα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, ξεκάθαρη γραμμή πλεύσης. Ξεκάθαρο όραμα. Συγκεκριμένοι εθνικοί στόχοι που το στοίχημα της κατάκτησης τους, θα κινητοποιήσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας μας, ολόκληρου του ελληνισμού. Αυτούς του νέους εθνικούς στόχους, θα παρουσιάσει και θα θέσει υπόψη και στην κρίση της κοινωνίας, ο Γ.Παπανδρέου. Ώστε ο κάθε πολίτης να γνωρίζει από σήμερα τι να περιμένει από την επόμενη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
3. Την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου απευθύνεται στην κοινωνία, ο πρωθυπουργός επέλεξε άρον-άρον ένα κλειστό κομματικό ακροατήριο για να επαναλάβει αοριστίες και μεγάλα λόγια. Επέλεξε, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, την κομματική γυάλα. Για την ακρίβεια αναγκάστηκε να το κάνει, γιατί κάτι έπρεπε να κάνει. Αυτό τον συμβούλεψαν. Να κάνει κάτι για να «απαντήσει» στις συνεχείς πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, είναι πρωτοβουλίες ουσίας. Απαντούν στις ανάγκες της κοινωνίας. Οι πρωτοβουλίες του κ. Καραμανλή είναι πρωτοβουλίες επικοινωνιακής απελπισίας.