Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Από γκάλοπ σε γκάλοπ

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ZHqHyRdktLBBZM:http://2.bp.blogspot.com/_i-tVW1knlns/SSpxUdzk_nI/AAAAAAAAAMI/RwQS_xVioeg/s400/%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%80.PNGΚΕΡΚΥΡΑ. Έως τις 15 Ιουλίου το αργότερο θα ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ, το πρώτο «πακέτο» ονομάτων υποψηφίων δημάρχων που θα υποστηρίξει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Στη Ν.Δ. οι σχετικές διαδικασίες αναμένεται να αρχίσουν τώρα που ολοκληρώθηκε η στελέχωση των οργάνων του κόμματος έτσι όπως αυτά αναδείχθηκαν από το 8ο τακτικό συνέδριό του.
Στο μεταξύ οι δήμαρχοι κρατούν στο χέρι τους το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που παρήγγειλαν και έχουν ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις ώστε να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Η μικρή καθυστέρηση στις σχετικές ενέργειες προέκυψε εξαιτίας προσωπικού θέματος του δημάρχου Μικάλεφ, η συνάντηση με τον οποίον είχε προσδιοριστεί για χθες. Σκοπός της συνάντησης ήταν να διακριβωθούν οι προθέσεις του απερχόμενου δημάρχου Κερκυραίων εάν δηλαδή και κατά πόσο θα επιμείνει στην υποψηφιότητά του ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης.
Το γκάλοπ αυτό (σε δείγμα 1200) μάλλον συσκοτίζει παρά απλουστεύει τα πράγματα αφού φέρνει μπροστά τους Αυλωνίτη, Κάρρα, Βάρελη με μιρκή ανάμεσά τους διαφορά και πολλές αρνητικές ψήφους.
Γκάλοπ έχει κάνει κι ο Τρεπεκλής που προχωράει ακάθεκτος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Αντζελα κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Ιπποκράτους πρότεινε να μπουν προς διερεύνηση στην πασοκική δημοσκόπηση για το δήμο και τα ονόματα του πρώην προέδρου του δικηγορικού συλλόγου, Γ. Καρύδη και του προέδρου του τμήματος Κερκύρας του ΤΕΕ, Ν. Σπίγγου.

http://www.enimerosi.com