Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τ.Αλεξανδράτου: Το "Απαγορευμένο" Νο 2 εν πλω ! ! !


Η Τζούλια... στα νερά της. Εκανε ήδη την αρχή και η -άνευ προηγουμένου- ανταπόκριση του κοινού στο απαγορευμένο DVD της φαίνεται ότι της άνοιξε την όρεξη. Αλλωστε, όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για χρυσοφόρα επιχείρηση. Περίπου 200.000 ροζ DVD έκαναν φτερά από τα περίπτερα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το «απαγορευμένο Νο 2» βρίσκεται ήδη στη διαδικασία του μοντάζ, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να περνά μοναδικές στιγμές εν πλω!
Αυτή τη φορά οι «δημιουργοί» εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της σε σκάφος στη μαρίνα Αλίμου. Πριν από δεκαπέντε ημέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου, συνοδεία «κινηματογραφικών», εθεάθη σε πολυτελές σκάφος της μαρίνας. Κομβόι αυτοκινήτων έφτασε στον χώρο από τις πρωινές ώρες, όπου -όπως μας αποκάλυψαν εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες σκαφών- ξεφόρτωσαν κάμερες και φώτα.
Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε και η εκκεντρική Τζούλια με τον μάνατζερ της Μένιο Φουρθιώτη. Επιβιβάστηκαν στο σκάφος και το εγκατέλειψαν αργά το βράδυ. Αν και οι «έκπληκτοι» γείτονες περίμεναν ότι το πλεούμενο θα σηκώσει άγκυρα και θα σαλπάρει, εντούτοις παρέμεινε αγκυροβολημένο καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Η θαλαμηγός φυλασσόταν καλά, δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν. Στους όποιους περίεργους ρωτούσαν «Τι γυρίζετε;», η απάντηση ήταν στερεότυπη: «Ενα... video-clip».
Στην περιοχή βρίσκονται πολυτελείς θαλαμηγοί επιχειρηματιών και εφοπλιστών. Σχεδόν όλες διαθέτουν προσωπικό σε καθημερινή βάση. Οπως μας πληροφόρησαν, το συγκεκριμένο σκάφος ανήκει σε γνωστή εταιρεία ενοικίασης.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν εργάσιμη ημέρα, που η κίνηση στη μαρίνα Αλίμου είναι περιορισμένη. Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες - κυρίως από περαστικούς που χαζεύουν τα σκάφη.
Οσο για το πρόγραμμα της Τζούλιας τις άγιες μέρες του Πάσχα, ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο: παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου στην Εκάλη, έκανε Ανάσταση στην Πάρο και Πάσχα στη Μύκονο - και μάλιστα, πιο αποκαλυπτική από ποτέ!
Αβαφη και με ευλάβεια (έχοντας τις κάμερες του Star δίπλα της) παρακολούθησε τη λειτουργία τη Μ. Παρασκευή σε εκκλησία της Εκάλης και την επομένη πήρε τον Μένιο Φουρθιώτη και την «έκαναν» για Πάρο. Εκεί γιόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου και στη συνέχεια έβαλαν πλώρη για Μύκονο. Σιγά που θα άφηνε στην «απέξω» η Τζούλια το Νησί των Ανέμων. Η δίδα Αλεξανδράτου βρέθηκε στο γνωστό στέκι του νησιού, το «Remezzο» και χορεύοντας ημίγυμνη με κορμάκι που άφησε τα (εμπρόσθια) κάλλη της σε κοινή θέα, πίνοντας και καπνίζοντας, έκανε τα αρσενικά να χρειαστούν υπογλώσσια. Απτόητη, το διασκέδασε για τα καλά και μαζί με τον Μένιο αποχώρησε αργά το βράδυ από το μαγαζί.
totefteri