Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Βόμβα! "Καίει" τον Ρουσόπουλο ο Δούκας για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου...

Για πρώτη φορά δεν αρνείται, δημοσίως, ότι του τηλεφωνούσε για να προωθήσει τις ανταλλαγές εκτάσεων για χάρη του Εφραίμ!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στην αποψινή εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" του Αλέξη Παπαχελά στον Σκάι για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου μιλάει και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας ο οποίος (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ!) δεν αρνείται ότι δεχόταν τηλεφωνήματα από το Μέγαρο Μαξίμου για να ικανοποιήσει τα αιτήματα του Εφραίμ και των υπολοίπων, σχετικά με τις ανταλλαγές εκτάσεων!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Δούκας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον έπαιρναν τηλέφωνο από το Μέγαρο Μαξίμου για το σκοπό αυτό, απαντά: "μ' έπαιρναν, δεν μ' έπαιρναν, την ευθύνη των πράξεων μου την έχω εγώ...".
Ο Π. Δούκας δεν διαψεύδει επίσης και σε ένα άλλο σημείο ότι δεχόταν τηλεφωνήματα. Όταν ερωτάται συγκεκριμένα αν του είχε τηλεφωνήσει ο Θ. Ρουσόπουλος. "Δεν έχει σημασία αν μου είχε τηλεφωνήσει ή όχι..." λέει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών και επαναλαμβάνει ότι ο ίδιος κινήθηκε στα πλαίσια της νομιμότητας και της ηθικής. Εξηγεί ακόμη ότι όταν πήγαν οι μοναχοί και του έθεσαν το θέμα των ανταλλαγών, αυτός αρνήθηκε να συναινέσει κι έτσι εκείνοι απευθύνθηκαν σε άλλες κατευθύνσεις...
Ενώ μέχρι τώρα λοιπόν, ο κ. Δούκας έλεγε απλώς ότι το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε τις αποφάσεις που ο ίδιος είχε λάβει για το θέμα, σήμερα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Και για πρώτη φορά ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ -αντιθέτως, εμμέσως πλην σαφώς το επιβεβαιώνει- ότι δεχόταν τηλεφωνήματα από το Μαξίμου και συγκεκριμένα τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Θ. Ρουσόπουλο...
Ποια θα είναι η συνέχεια;...
Τι έχει να πει ο κ. Ρουσόπουλος;