Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΛΑΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
Κάθε λαός αξίζει τους ηγέτες που έχει. Και όταν δεν του αρέσουν, τους κατακρημνίζει. Έτσι έκαναν οι Ιταλοί με τον Μουσολίνι, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν τον ήθελαν και στο τέλος οι παρτιζάνοι τον σκότωσαν. Δεν ήθελαν να έχουν την παραμικρή σχέση μαζί του. Στην αντίθετη πλευρά οι Γερμανοί, λάτρεψαν – και εξακολουθούν να λατρεύουν- τον Χίτλερ. Δεν τον τουφέκισαν όπως οι Ιταλοί, που τον θεώρησαν όνειδος της πατρίδος τους. Τι σημαίνει λατρεύω έναν πολιτικό;. Σημαίνει το λιγότερο ότι η φιλοσοφία του και οι πράξεις του με εκφράζουν, και αν ήμουνα και εγώ στη θέση του τα ίδια θα έκανα. Οι πολιτικές του πράξεις κάνουν την καρδιά μου να χτυπά σε αλλόκοτους ρυθμούς. Ξυπνάει μέσα μου το ........θηρίο και τον δυνάστη, η δύναμη-βία είναι το αυτονόητο, όσο και αν αυτονόητη βία στον πολιτισμό δεν ταιριάζει. Πολιτισμός μπορεί να είναι και ένα έργο του Μπετόβεν, που το ακούω, να διαβάζω Νίτσε, και μετά να πηγαίνω να διατάζω εκετελέσεις ανθρώπων. Πολιτισμό τέτοιο είχαν οι Γερμανοί του Χίτλερ, ανθρωπισμός του έλειπε. Ανθρωπισμός σημαίνει να μοιράζεσαι. Να μη θεωρείς ότι είσαι ο καλύτερος, αλλά ότι μαζί με τον άλλον, την ετερότητα, να γίνεται ακόμα καλύτεροι και να κάνετε καλύτερο και τον κόσμο γύρω σας. Δεν πασχίζεις να αποδείξεις στον άλλον ότι είσαι ο τέλειος, όταν ξέρεις ότι στη φύση των ανθρώπων δεν υπάρχει η τελειότητα. Αν ήσουν τέλειος, θα έπρεπε να είσαι αθάνατος και όχι θνητός. Όποιος άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων πιστεύουν στην τελειότητα τους είναι ή πρέπει να είναι αντικείμενο άμεσης μελέτης ψυχιάτρων ως προς τα αίτια της συγκεκριμένης συμπεριφοράς και σε τι οδυνηρά αποτελέσματα μπορεί να οδηγήσει η συμπεριφορά αυτή τους ίδιους και τους συνανθρώπους τους. Σαφώς επιβάλλεται ν’ ακολουθηθεί ανάλογη αγωγή ως προς τη θεραπεία του/των συγκεκριμένων ατόμων.
Θλιβόμαστε που για μια άλλη φορά βλέπουμε να έχει σπάσει το αυγό του φιδιού και να ξεμυτίζει το ερπετό της χιτλερικής ιδεολογίας. Στόχος του γερμανικού όχλου, που υποδαυλίζεται από τα παρακμιακά τους έντυπα, είναι και πάλι οι Έλληνες. Δεν είμαστε λέει απόγονοι των απογόνων μας αλλά κάποιων άλλων που ήρθαν μετά στη χώρα μας... Άρα είστε μια κατώτερη φυλή και όχι οι συνεχιστές των αρχαίων προγόνων σας. Αυτό είναι το κόμπλεξ που τους τρώει, οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Τι θυμίζει αυτή η φυλετική διάκριση παρά Χίτλερ. Το πολιτισμικό και πολιτικό γονιδώμα του Χίτλερ ξαναεμφανίζεται ισχυρό όσο ποτέ με το μυαλό που κουβαλάει ο συγκεκριμένος οχλολαός. Την ίδια αίσχιστη συμπεριφορά δείχνουν και στους Έλληνες που διαβιούν στη Γερμανία. Εδώ δείτε περισσότερα http://www.youtube.com/watch?v=AmRbCQpfwv4&feature=player_embedded#
Το Δ’ Ραϊχ είναι παρόν, και η κοπροποιητική μηχανή του όχλου το έχει θέση σε κίνηση, ξεκινώντας με κοπρολογίες εναντίον πολιτισμών και ανθρώπων. Δστυχώς τα χειρότερα θα πλήξουν πρώτα τους ίδιους τους Γερμανούς στα σπίτια τους γιατί η βία παράγει βία. Αλλά που έχουν μυαλό και κριτική σκέψη να το καταλάβουν όταν αποζητούν εναγωνίως έναν αρσενικό ή θηλυκό führer για να τους γίνεται τσομπάνος και να τους πηγαίνει στη στάνη, μετά από τον μηρυκασμό.