Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Κόστος κωλ...δάχτυλου; 264.817 ευρώ!

Aphrodite-German-Focus-magazine
ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

1. Όλοι θυμόμαστε πριν μερικές εβδομάδες το προσβλητικό για τη χώρα μας εξώφυλλο και την ανυπόστατη αρθρογραφία του γερμανικού περιοδικού Focus.

2. Τώρα αποκαλύπτεται μία παράμετρος που εξηγεί πολλά πράγματα: Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα, υπάρχει οικονομική οφειλή του ΕΟΤ προς το συγκεκριμένο περιοδικό, που ανέρχεται στο ποσό των 264.817 ευρώ και αφορά διαφημιστικές καταχωρήσεις, έντυπες και ηλεκτρονικές, δύο μηνών, κατά το 2008!

3. Ως γνωστόν, η Νέα Δημοκρατία εκτός από τα άλλα που μας κληροδότησε, μας κληροδότησε και ένα τεράστιο χρέος στον ΕΟΤ. Και ενώ ο ΕΟΤ θα έπρεπε να είναι η διαφήμιση της χώρας μας και η προβολή του καλύτερου προσώπου της χώρας μας, έχει γίνει, με τη διαχείριση της Νέας Δημοκρατίας και με τις τεράστιες οφειλές που μας άφησε, η χειρότερη δυσφήμιση που θα μπορούσαμε να έχουμε ως χώρα. Και αυτό δεν αφορά μόνο στις διαφημιστικές καταχωρήσεις που οφείλουμε σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες στον κόσμο, αλλά και στα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, όπου μας απειλούν με εξώσεις και κατασχέσεις.

4. Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση του περιοδικού Focus ήταν παντελώς ανοίκεια και αδικαιολόγητη. Ακόμη περισσότερο αδικαιολόγητο όμως είναι όταν με τις πολιτικές σου, δίνεις αφορμές στους άλλους να σε διασύρουν. Αυτό το έγκλημα επιτέλεσε εις βάρος της χώρας μας η κυβέρνηση Καραμανλή. Σε όλα τα επίπεδα. Τα αποτελέσματα αυτής της εγκληματικής πολιτικής παλεύουμε κάθε μέρα τους τελευταίους 5 μήνες να ανατρέψουμε…
Για να εμπεδώσουμε τελικά, ποιοι... μας το έβαλαν!
http://antikrogias.blogspot.com/