Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κομματικός φασισμός και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

"Λαϊκή Κυριαρχία": το πιο σύντομο "δημοκρατικό" ανέκδοτο!

Εμφύλιοι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το χρίσμα... από integrity_always Τι θα πει η ΝΔ δίνει το "χρίσμα" στους τάδε και δείνα υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους; Τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ "στηρίζει" τον Α' και τον Β' και αποσύρει τη στήριξη από τον Γ’; Αυτά θυμίζουν βασιλευόμενα πολιτεύματα, όπου ο βασιλιάς δίνει το χρίσμα στο διάδοχο που επιλέγει.

Γιατί δεν αντιδρούμε σ’ αυτό το αίσχος της ποδηγέτησης των ψηφοφόρων από τα κόμματα και στις αυτοδιοικητικές εκλογές;  Αλλά και γιατί ο λαός σαν τα πρόβατα πηγαίνει και ψηφίζει αυτούς που του υποδεικνύουν τα κόμματα; Δεν έχει άποψη για τους υποψήφιους; Δεν έχει κρίση για να κρίνει ποιος είναι ικανός;


Τι διάολο Αυτοδιοίκηση είναι αυτή που χειραγωγείται από την κομματοκρατία;

Και τι διάολο δημοκρατία είναι αυτή όταν...
ο ψηφοφόρος ενεργεί σαν αυτιστικός ψηφίζοντας αυτόν που "στηρίζει" το κόμμα "του"; Αποκλείεται δηλαδή εξ ορισμού ένας ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης ή Δήμαρχος να είναι καλύτερος από τον κομματικά στηριζόμενο;

Γιατί δεν αφήνετε το λαό να σκεφτεί και να κρίνει ανεπηρέαστος, βρε νεκροθάφτες της δημοκρατίας σας; Είναι ή δεν είναι 
φασισμός του κερατά το να εγκλωβίζετε το λαό σε κομματικά μαντριά ;

Το χειρότερο όμως είναι το ότι ο λαός τα βλέπει όλα αυτά ως φυσιολογικά και δημοκρατικά. Έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν μπορεί να διακρίνει το φασισμό πίσω από τη μάσκα της δημοκρατίας. Δεν μιλάω για τα ΜΜΕ, διότι αυτά είναι νεροκουβαλητές των κομμάτων, και δεν βλέπουν τίποτα αντιδημοκρατικό στα "χρίσματα".


Δηλαδή αν αύριο εκλεγεί για Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο καρατομηθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος Θεόδωρος Καρυπίδης, και μεθαύριο είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, θα σαμποτάρει το έργο του; Θα τον πολεμήσει υπογείως για να τον εκδικηθεί που τόλμησε να κατέβει ως ανεξάρτητος; Και αυτό το βαφτίζετε δημοκρατία;


Και μια που τόφερε η κουβέντα για τον Καρυπίδη, γιατί καρατομήθηκε; Διότι είχε εκφράσει κάτι απόψεις που δεν ήταν σύμφωνες με τη γραμμή σκέψης που δίνει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης μέσα στα κόμματα. Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε η λέξη είναι κενή περιεχομένου.


Και πότε ξύπνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατάλαβε ότι ο Καρυπίδης ήταν αντισημίτης; 

Οκτώ μήνες μετά την ανάρτησή του στο Facebook περί ΝΕΡΙΤ και επτάφωτης εβραϊκής λυχνίας στην οποία ανάβει τα κεριά ο Σαμαράς!


Όταν ήρθε η εντολή-τελεσίγραφο προς τον ΣΥΡΙΖΑ από το "αντιρατσιστικό" Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο για "κόψιμο" του Θεόδωρου Καρυπίδη, κατουρήθηκαν όλοι οι προοδευτικοί αριστεροί δημοκράτες πάνω τους. Οι νταήδες που θα υψώσουν ανάστημα στην Τρόικα για κατάργηση των μνημονίων, ντε! Χα, χα, χάαα!

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ronald S Lauder, επισημαίνει ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επειδή οι αντισημιτικές του θεωρίες συνομωσίας δεν πρέπει να έχουν θέση στη δημόσια ζωή της αρχαιότερης δημοκρατίας στον κόσμο. Ενώνουμε την φωνή μας με τις ελληνο-εβραϊκές κοινότητες και ζητούμε να διαγραφεί ο Καρυπίδης από τους καταλόγους των υποψηφίων και από το κόμμα", αναφέρει ο R. Lauder και σημειώνει ότι "δυστυχώς, τα αντισημιτικά ξεσπάσματα δεν είναι προνόμιο μόνον των ακροδεξιών κομμάτων". (capital.gr)

Και ο ΣΥΡΙΖΑ τσίριξε δημοκρατικά: "Ό,τι προστάξετε αφεντικά! 
Γεννηθήτω το θέλημά σας, συνεχισθήτω η βασιλεία σας και νυν και αεί και εις τους αιώνας, Αμήν!"

Καλά κρασιά κι από μένα!
seferou