Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ! Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μάικον!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 25 ετών άφησε ο Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος ενεπλάκη σε αυτοκινητιτικό δυστύχημα στο Ντόνετσκ.  

Πένθος για το ουκρανικό αλλά και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, καθώς ο Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Την είδηση για τον θάνατο του 25χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού επιβεβαίωσε, μάλιστα, και η διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας στις 8 Μαΐου του 1988 και φόρεσε τις φανέλες της Φλουμινένσε, της Φλαμένγκο και της Ατλέτικο Μότζι, προτού πάρει την απόφαση να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Εκεί έπαιξε στην ουκρανική Βολίν Λουτσκ, την Στεάουα Βουκουρεστίου και το 2012 αποκτήθηκε από την Σαχτάρ, η οποία τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού σε Ζόρια Λουχάνσκ και Ίλτσιβετς Μάριουπολ (η τελευταία του ομάδα).

Η ανακοίνωση της Σαχτάρ:

«Η Σαχτάρ με θλίψη ανακοινώνει στις 8 Φεβρουαρίου του 2014 τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιτικό δυστύχημα στο Ντόνετσκ. Ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ανοικτός και φιλικός χαρακτήρας. Ο Μάικον αγαπούσε τη ζωή και ήξερε πως να την κάνει θετική και να τη χρωματίζει με λαμπερά χρώματα. Ο τραγικός, πρόωρος και παράλογος θάνατός του άρπαξε από κοντά μας ένα υπέροχο άτομο. Ο Μάικον ήταν μόλις 25 ετών και ο χαμός του αποτελεί μεγάλη τραγωδία για όλους μας. Η Σαχτάρ εκφράζει τα συλληπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Μάικον. Θα τον θυμόμαστε πάντα». 
sport-fm.gr