Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Νέο χτύπημα των Anonymous

http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/xDBT8dyNEvhVSM2hSENH2Q--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Y2g9MjAxO2NyPTE7Y3c9MTgwO2R4PTA7ZHk9MDtmaT11bGNyb3A7aD0yMTM7cT04NTt3PTE5MA--/http://media.zenfs.com/el_GR/News/euro2day.gr/anonymous-180-1_86427_9630h1.jpgΟι Anonymous εισέβαλαν και πάλι τις πρώτες πρωινές ώρες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπου ανέβασαν κείμενο με το οποίο ζητούν την απελευθέρωση του 18χρονου και την απαλλαγή των δύο άλλων μαθητών Λυκείου που κατηγορούνται για συμμετοχή στην ομάδα GHS (Greek Hacking Scene), η οποία σύμφωνα με την αστυνομία είχαν πραγματοποιήσει την προηγούμενη ηλεκτρονική επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στις 2 Φεβρουαρίου.

Στο κείμενο που ανέβασαν σήμερα οι Anonymous αναφέρουν ότι «τα παιδιά της GHS δεν είχαν να κάνουν κάτι με το site αυτό. Ελευθερώστε τους, κάνετε μεγάλο λάθος, αυτό έγινε από τους Anonymous και όχι από τα παιδιά της GHS».

Στη συνέχεια, απευθύνονται στους πολίτες της Ελλάδας λέγοντας ότι «τους έχει αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια με την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ και τους τραπεζίτες», ότι «έχει πεθάνει η Δημοκρατία στην Ελλάδα από την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον λαό».

Και καταλήγουν με το εξής: «Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, από αρμόδιους αξιωματικούς ΕΛΑΣ διευκρινίστηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι χακερς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι συμμετέχουν στην ομάδα GHS η οποία πραγματοποίησε το προηγούμενο χτύπημα του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς και σωρεία ηλεκτρονικών επιθέσεων σε άλλες ιστοσελίδες. Εκφράζουν, επίσης, την εκτίμηση ότι και η σημερινή εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης προέρχεται από την ίδια ομάδα γι' αυτό συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να εντοπισθούν και τα υπόλοιπα μέλη της, που καλύπτεται από τους Anonymous.
http://gr.news.yahoo.com