Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Σηφάκης αν...

Σηφάκης
Τα ονόματα των Σηφάκη, Κακουτά βρίσκονται στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό στον Τύπο της Τετάρτης. Τα δεδομένα με τον Έλληνα πορτιέρο.
Στον Ολυμπιακό όπως έχουν τονίσει επανειλημμένα δεν βιάζονται για τις μεταγραφικές τους κινήσεις, έχοντας ορίσει ως εκκίνηση την 10η του Ιανουαρίου. Ωστόσο κάποιες πρώτες επαφές έχουν γίνει, ειδικά στο θέμα του τερματοφύλακα όπου ο Σηφάκης φαίνεται να έχει πάρει το χρίσμα.
Το όνομά του φιγουράρει και την Τετάρτη (4/1) στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, με το 'Goal' να θεωρεί τελειωμένη την μεταγραφή σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.
Αν λοιπόν ο παίκτης υποχωρήσει στις αρχικές του απαιτήσεις και ταυτόχρονα ανέβει λίγο ο Ολυμπιακός, η μεταγραφή θα κλείσει με απολαβές που θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ ετησίως. Βέβαια στο Λιμάνι δεν στέκονται μόνο στο οικονομικό, αλλά έχουν ψάξει το τι συμβαίνει και με τον τραυματισμό του παίκτη ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στα τέλη του Γενάρη.
Το σίγουρο είναι ότι ο Σηφάκης συνοδεύεται από καλό "πακέτο" (καλή ηλικία, βασικός στην Εθνική) και στον Πειραιά θεωρούν ότι θα φτιάξει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον ταλαντούχο Μέγιερι.
Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι βλέπουν όλο και πιο 'ζεστά' την περίπτωση του Κακουτά της Τσέλσι ο οποίος παραχωρείται δανεικός από τους Λονδρέζους.
Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί για τον Ολυμπιακό σε νέο Μιραλάς, ωστόσο υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τον 20χρονο Γάλλο από ομάδες τις πατρίδας του.
sport24.gr