Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΟΚ: Προτάθηκε ο ομογενής πορτιέρο Μπουζάνης – Θέλει Νέμεθ ο «Μπόσκο»


Η πολύ πιθανή μετακίνηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου σε ομάδα του κέντρου έχει βάλει φωτιά στο fax της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, καθώς οι προτάσεις για τον αντικαταστάτη του Dimis είναι πολλές.
Τελευταίο όνομα που παρουσιάζει ενδιαφέρον και τέθηκε στο μεταγραφικό τραπέζι των «Φαιάκων» είναι αυτό του Ντιν Μπουζάνη της Λίβερπουλ.
Πρόκειται για ομογενή από την Αυστραλία που ανήκει στο δυναμικό των reds, με τον Μπουζάνη να θέλει να μετακομίσει από την αγγλική ομάδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να καπαρώσει τη φανέλα με το Νο1 στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας.
Ποιος είναι ο Μπουζάνης
Ο Ντιν Μπουζάνης γεννήθηκε στο Σίδνεϊ στις 2/10/90 και έχει ύψος 1.85μ. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, μετρά 3 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας στην κατηγορία U19, και άλλες τόσες με την Εθνική Αυστραλίας U20, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Αυστραλίας U23.


Ενδιαφέρον για Νέμεθ
Εν τω μεταξύ, στο στόχαστρο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει μπει ο Κρίστιαν Νέμεθ.
Ο «Μπόσκο» πιστεύει στον Ούγγρο άσο, θεωρώντας τον ιδανικό για να αγωνιστεί είτε αριστερά είτε δεξιά στην «κυανέρυθρη» επίθεση.
Έτσι, δεν αποκλείεται εντός των ημερών να γίνει συζήτηση με τον Ολυμπιακό, ώστε να παραχωρηθεί ο Νέμεθ δανεικός στους «Φαίακες».
Σε μια τέτοια περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση των Πειραιωτών, που έχουν μεν ως προτεραιότητα την πώληση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο μόνο απίθανο δεν θεωρείται κι ο εκ νέου δανεισμός του.
corfupress.com