Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΕΣΤΕ ΤΗΣ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !...


Η Angela επανήλθε στο ανθελληνικό κρεσέντο της και τάβαλε, αυτή τη φορά, με τις διακοπές μας και το όριο συνταξιοδότησής μας. Μπουρδουκλωμένη στο βάσανό της και στη σίγουρη προοπτική της χασούρας της, η frau Merkel, προσπαθεί να εξευμενίσει τους ψηφοφόρους της, παίζοντάς το σκληρή και άτεγκτη προς τους νότιους "καλοπερασάκηδες".

Το "αγγούρι" που έχει στον απαυτό της, συνισταμένη των καταστάσεων και των αδιέξοδων της ίδιας της πολιτικής της, όπως κι εκείνης, όλων των δεξιόμουτρων ηγετίσκων της Ε.Ε. προσπαθεί να το εξωραΐσει και να το μεταβαπτίσει σε, τάχατες, ευθύνη των ελλήνων και των λοιπών νοτίων και να το αποκρύψει, ως αποτέλεσμα και συνέπεια των δικών τους επιλογών και λειτουργιών.

Κάποιος, επί τέλους, ας σπεύσει κι ας της πει, (ειδικά σ΄ αυτήν), την όλη αλήθεια : για τα προβλήματα, τα ελλείμματα και τα χρέη δεν φταίνε, ούτε οι διακοπές, ούτε οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, ούτε η φοροδιαφυγή και οι άλλες κλεψιές. Η κύρια αιτία όλων των κακών είναι η έφεση και η επίδοση εμάς των νοτίων, στο ...sex, (ναι... ναι, στο πήδημα !...).
Ταυτόχρονα, ας της εξηγήσει, πως αυτό δεν οφείλεται σε δική μας προβληματικότητα, αλλά στο θερμό ταμπεραμέντο μας, σε πλήρη αντίθεση με τη δική τους ψυχρή και κρυόκωλη νοοτροπία και συμπεριφορά, που επιτείνουν τις sexιστική δυσλειτουργία, κοινώς την ανοργασμικότητα.

Οι ειδικοί ψυχολόγοι και ψυχαναλητές, έχουν να το λένε για το πόσο αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη συμπεριφορά σε κάθε περίπτωση, ειδικά, δε, στην πολιτική λειτουργία. Οι ίδιοι επιστήμονες, επίσης, θ΄ απαντήσουν με κατηγορηματικότητα, πως το φυσιολογικό, το σύνηθες και το πιο εύκολο, δεν είναι να περιορίσεις το θερμό ταμπεραμέντο των μεν, αλλά να γιατρέψεις την ασθένεια των δε !...