Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Κτίσμα κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής;


Στοιχεία έρχονται στο φως για πανάρχαια μυστικά που κρύβονται στο υπέδαφος της γιγαντιαίας ηπείρου, καθώς ένας δορυφόρος εντόπισε ένα κτίσμα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, ηλικίας 12.000 ετών!
Τουλάχιστον έτσι, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα των European Union Times, το οποίο κάνει λόγο για μια αρχαία κατασκευή ή συσκευή που βρίσκεται θαμμένη κάτω από τόνους πάγου της Ανταρκτικής και η οποία ανακαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2001, από έναν κατασκοπευτικό δορυφόρο.
Ο στρατός των ΗΠΑ, αμέσως διέψευσε τις αναφορές. Αναφορές όμως εξακολουθούν να διαρρέουν σχετικά με ένα μυστικό πρόγραμμα ανασκαφών, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακάλυψη.
“Αν πρόκειται για κάτι που κατασκεύασε ο στρατός των ΗΠΑ, τότε παραβιάζεται η διεθνής συνθήκη για την Ανταρκτική. Αν όχι, τότε πρόκειται για ένα κτίσμα τουλάχιστον 12.000 ετών, περίοδος που καλύπτεται η Ανταρκτική από πάγους. Θα αποτελεί λοιπόν το αρχαιότερο κτίσμα κατασκευασμένο από άνθρωπο στον πλανήτη” δήλωσε μια πηγή προσκείμενη στη Νικόλ Φοντέιν, η οποία ήταν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, όταν ανακαλύφθηκε η κατασκευή.
Το European Union Times συνεχίζει αναφέροντας ότι ένα τηλεοπτικό συνεργείο από την  Καλιφόρνια το οποίο διενεργούσε  γυρίσματα στην Ανταρκτική χάθηκε το Νοέμβριο του 2002.
Υποθετικά, ένα βίντεο ανακαλύφθηκε μεταξύ των προσωπικών ειδών του πληρώματος από μια ειδική ομάδα διάσωσης του Ναυτικού των ΗΠΑ με αποστολή να βρει τους σκηνοθέτες και επιβεβαίωσαν με αναφορές ότι μία τέραστια κατασκευή βρίσκεται θαμμένη κάτω από τον πάγο.
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να μπλοκάρει το βίντεο από το κοινό, το οποίο βρέθηκε από τους διασώστες του Ναυτικού στην Ανταρκτική και το οποίο αποκαλύπτει ότι μια τεράστια αρχαιολογική ανασκαφή είναι σε εξέλιξη δύο μίλια κάτω από τον πάγο,» δήλωσε με ανακοινωθέν Τύπου που εμφανίστηκε εν συντομία στο δικτυακό τόπο του στούντιο.”
Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Όμως είναι σίγουρο ότι η Ανταρκτική εισέρχεται στο ενδιαφέρον των ερευνητών, αλλά και των συνωμοσιολόγων.
agrinioart.gr