Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Θρυλική υποδοχή Ριέρα!

Θρυλική υποδοχή Ριέρα!

Ο Ριέρα ήρθε και τα Σπάτα... βούλιαξαν! Περίπου 3000 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τον Ισπανό άσο στο αεροδρόμιο. «Τρελαμένος» ο 28χρονος διεθνής με την εικόνα που αντίκρισε κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο!

Θρυλική υποδοχή για το νέο ίνδαλμα των Πειραιωτών, αφού 3000 οπαδοί της ομάδας... βούλιαξαν το «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκαν τον Άλμπερτ Ριέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» αψήφησαν τη ζέστη και έπειτα από αρκετά χρόνια βρέθηκαν ξανά σε αεροδρόμιο για να πανηγυρίσουν μια μεγάλη μεταγραφή. Ο Ισπανός πάτησε Αθήνα στις 19.20 και το gazzetta.gr σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις εικόνες και τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος μέσος δεν πίστευε αυτό που αντίκριζε, ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτόν, αν και όλα αυτά αποθηκεύτηκαν στο κινητό του τηλέφωνο. Από το πρώτο λεπτό που το αυτοκίνητο περικυκλώθηκε κοίταζε μέσα από το τζάμι και φωτογράφιζε τις αντιδράσεις των Πειραιωτών. Για αρκετά λεπτά έμεινε «κολλημένος» και αισθανόταν δικαιωμένος για την επιλογή του, αφού η λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο παίκτης θα ξεκουραστεί για λίγο και στη συνέχεια θα βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» όπου θα δει τη νέα του ομάδα και παράλληλα θα μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.
gazzetta.gr