Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μέσω ..."συνεργατών" ο Κ. Καραμανλής...

...επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τους περιοριστικούς όρους που επέβαλε η Δικαιοσύνη στον Γ. Αγγέλου!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Μέσω "συνεργατών" αντέδρασε ο Κ. Καραμανλής στην απόφαση της εφέτη-ειδικής ανακρίτριας να επιβάλει αυστηρούς περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εγγύησης 400.000 ευρώ στον διευθυντή του Γραφείου του Γιάννη Αγγέλου για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Σε ανακοίνωση που στάλθηκε από το γραφείο του, συνεργάτες του  κ. Καραμανλή κάνουν λόγο για «εξοντωτική και εμφανώς άδικη αντιμετώπιση του Γιάννη Αγγέλου» που «αποδεικνύει, πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία πως το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του οργανώνουν συστηματικά πολιτικές διώξεις, με στόχο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή».
«Η τακτική και η νοοτροπία του σημερινού πρωθυπουργού είναι γνωστές. Κάθε φορά, που...
βρίσκεται μπροστά σε προβλήματα, που ο ίδιος δημιουργεί, επιτίθεται κατά των πολιτικών του αντιπάλων, προσπαθώντας έτσι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Ειδικά τώρα, που γιγαντώνεται η δικαιολογημένη αντίδραση των πολιτών στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης» προστίθεται στην ανακοίνωση που καταλήγει σημειώνοντας ότι «οι προγραφές και οι ατεκμηρίωτες διώξεις πολιτικών αντιπάλων οδηγούν σε νοσηρά φαινόμενα, σε καταστάσεις που πληγώνουν βαθιά τον τόπο. Όσοι καταφεύγουν σε τέτοιες μεθοδεύσεις φέρουν ακέραια την ευθύνη για τα αποτελέσματα των πρακτικών τους. Και ας γνωρίζουν καλά: θα μας βρουν όλους αταλάντευτα απέναντί τους».
press-gr