Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Κίνημα Υπουργών κατα της Βάσως

Το αντάρτικο της Βάσως στη Βουλή και οι σφοδρές επιθέσεις της κατά υπουργών έχουν φέρει σε οριακό σημείο τις σχέσεις της με τον πρωθυπουργό. Η επί Ανδρέα Παπανδρέου "σιδηρά κυρία", θεωρεί "παιδάκια" αρκετούς υπουργούς και δεν το κρύβει, με αποτέλεσμα εκείνοι να μεταφέρουν εντονότατη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου.

Ο Παπακωνσταντίνου, ο Σαχινίδης, η Λούκα και η Μαριλίζα, έχουν ενημερώσει το γραφείο του Παπανδρέου ότι κρατιούνται με χίλια ζόρια για να μην εκραγούν και προκληθεί μείζον θέμα. Από την ένταση των διαβημάτων τους είναι σαφές ότι δεν θα.. παίζουν για πολύ ακόμη το ρόλο του Τζαννετάκου στις ελληνικές ταινίες -του κρπαζοεισπράκτορα, δηλαδή!

Η Βάσω σε όλα αυτά αντιτείνει ότι απλώς κάνει τη δουλειά της ως πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής: ελέγχει τους υπουργούς και θα συνεχίσει να το κάνει! Αρα, η "χειροβομβίδα" βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού. Σχεδιάζει να μιλήσει ο ίδιος στη Βάσω -λένε από το Μαξίμου.

Αν δεν το κάνει ή δεν την πείσει να ρίξει τους τόνους -πράγμα καθόλου εύκολο- αναμείνατε σύντομα "κίνημα" υπουργών εναντίον της!
veto300