Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Διώξεις για παράνομη διακίνηση εισιτηρίων στον Κόκκαλη και άλλους 7 !!!

http://4.bp.blogspot.com/_82t8ZjzbJcw/Spwl2FW5JXI/AAAAAAAABTI/9IBatMN-NF0/s400/%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%A3.jpgΠοινική δίωξη για παράνομη διακίνηση εισιτηρίων ποδοσφαιρικών αγώνων του Ολυμπιακού σε μη αναγνωρισμένους συνδέσμους οπαδών (βάσει του 41 Γ του αθλητικού νόμου 2725/1999) σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σωκράτη Κόκκαλη , του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου , επτά εκπροσώπων των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών από τη «Θύρα 7» και την ΠΕΦΟ, καθώς και τριών υπαλλήλων της εταιρείας Sports United (διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, και τα εισιτήρια του Ολυμπιακού), άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά κ. Ηλίας Κωνσταντακόπουλος .


Υπενθυμίζεται ότι η σχετική εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 όταν ο κ. Κωνσταντακόπουλος, συνοδευόμενος από άνδρες του ΣΔΟΕ, της κρατικής Ασφάλειας και του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της Sports United. Σημειώνεται ότι από την πλευρά του ΣΔΟΕ δεν έχει γίνει γνωστό - ή οι αρμόδιοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη- αν και κατά πόσο βρέθηκαν στοιχεία για φοροδιαφυγή και αναμένεται το προσεχές διάστημα το αποτέλεσμα και αυτής της έρευνας.

Η ποινική δίωξη, στην οποία γίνεται λόγος για κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση παράνομη διακίνηση εισιτηρίων σε μη αναγνωρισμένους συνδέσμους, αναφέρεται στην περίοδο 2006 -2010 και αφορά συνολικά 197.500 εισιτήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υπόθεση μετά τη διαδικασία της προανάκρισης αναμένεται να παραπεμφθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

tovima.gr