Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αρνήθηκε ο Βαλβέρδε: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο"

 
Η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα δεν καρποφόρησε, καθώς ο Ισπανός τεχνικός αρνήθηκε να επιστρέψει στο λιμάνι! Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος, για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να επιστρέψει αυτή τη στιγμή στον πάγκο του Ολυμπιακού! Ευχαρίστησε δε, τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη του...Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει στο λιμάνι κι έτσι το φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο!
Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, μπορεί να του πρόσφερε ένα δελεαστικό συμβόλαιο για τρία χρόνια στο «μυρμήγκι», όμως εκείνος δεν θέλησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, παρά τις αρχικές του δηλώσεις! Ο Βαλβέρδε και ο μάνατζέρ του δήλωναν επανειλημμένα, πως θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά, αλλά όπως είπε ο ίδιος για… προσωπικούς λόγους αρνήθηκε να έρθει κι ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η πρόταση θα ικανοποιούσε οποιονδήποτε επαγγελματία!

H ανακοίνωση  του Βαλβέρδε


«Εκφράζω την άρνησή μου στην πρόταση του Ολυμπιακού να αναλάβω προπονητής της ομάδας. Οι λόγοι της συγκεκριμένης άρνησης, έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα δεν μου επιτρέπουν να μετακινηθώ στην Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον Ολυμπιακό και ειδικά στον πρόεδρό του, Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω την εκτέλεση ενός αθλητικού πρότζεκτ που θα ικανοποιούσε οποιονδήποτε επαγγελματία. Η απόφαση μου προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα εξ’ αιτίας των ιδιαίτερων δεσμών που με ενώνουν με τον σύλλογο. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που εξέλαβα όλο αυτό τον καιρό. Ελπίζω την εύχομαι στο κοντινό μέλλον να επιστρέψω με έργα όλη την αγάπη και την στοργή που με περιέβαλαν όλο αυτό τον καιρό».
http://www.sportnet.gr/